Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Parfumový olej DEOGUARD BERGAMOT 15 ml

Parfumový olej DEOGUARD BERGAMOT 15 ml

Unikátny parfumový olej DEOGUARD BERGAMOT s obsahom 15 ml z čisto prírodnými ingredienciami bez použitia chémie a božskou vôňou.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Čaká vás intímna chvíľka alebo idete do spoločnosti a potrebujete okúzliť všetky zmysly príjemnou vôňou? Keď sa spojí sila prírody s poctivým nápadom, vznikajú nenapodobiteľné a úžasné produkty. Inak tomu nie je ani v prípade parfumového oleja BERGAMOT z českej dielne DEOGUARD. Ta znížila alergény obsiahnuté v parfumoch na minimum a v mnohých prípadoch ich vynechala úplne. Oproti klasickým parfumom, ktoré ako nosiče vône využívajú alkohol, propylénglykol a iné podporné látky, parfumované oleje DEOGUARD používajú rastlinné, čisto prírodné esencionálne oleje najvyššej kvality lisované za studena. Tie nedovolia pokožku vysušovať, ale naopak, udržujú ju sviežu a vláčnu. Vďaka svojim nezameniteľným vôňam sú vhodné pre ženy aj pre mužov, pretože oboje pohlavia si v nich nájdu to svoje a každému vonia božsky.
BERGAMOT má intenzívnu osviežujúcu vôňu citrusových plodov, citrónovej trávy a koreneného bergamotu. Je krásne svieža a zároveň ťažko korenistá, vhodná skôr pre náročných pánov. Parfum veľmi ľahko aplikujete pomocou roll-on guličky na vaše zápästie, predlaktie, krk, alebo napríklad za ucho. Hlavná výhoda je, že oproti klasickým parfumom v spreji nezaťažuje organizmus vysokou mierou potenciálne nezdravých látok. Jedným ťahom guličkou nanesiete približne 40x menej zmesi ako jedným stlačením spreja, ktorým zasahujete ďaleko väčšiu plochu pokožky a často zmes aj nechtiac vdýchnete. Guličkou môžete ľahšie regulovať intenzitu vône a minimalizujete riziko, že to s vôňou preženiete. Naviac vám toto balenie pri každodennom používaní vydrží až pol roka.
Ak hľadáte luxusné a zdravšie parfumy, potom je tento produkt jasná voľba.

Prečo si vybrať parfumový olej DEOGUARD BERGAMOT 15 ml:

  • vysoko kvalitná zmes prírodných olejov lisovaných za studena
  • nádherná prenikavá citrónová vôňa s kvapkou citrónovej trávy a ťažkým tónom bergamotu
  • pre ženy aj pre mužov
  • roll-on gulička pre presnejšiu a zdravšiu aplikáciu
  • je bez alkoholu a nevysušuje pokožku
  • neobsahuje alergény a nespôsobuje podráždenie
  • pri každodennom používaní vydrží až pol roka

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 15 ml
Zloženie: Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate Caprate, Parfum, Citral, Geraniol, Citronellol
Parametre