Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Penivé gule do kúpeľa Bohemia GIFTS Pivrnec 2 x 100 g

Penivé gule do kúpeľa Bohemia GIFTS Pivrnec 2 x 100 g

Šumivé gule do kúpeľa s extraktmi z pivných kvasníc a chmeľu potešia každého milovníka piva. Ponúknu luxusný relaxačný wellness priamo u vás doma.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Počuli ste už o pivných kúpeľoch? Vytvorte si wellness priamo vo vašej kúpeľni a objavte tieto fenomenálne penivé gule do kúpeľa Bohemia GIFTS Pivrnec. Originálne šumivé bomby, ktoré vykúzlia jedinečnú a uvoľnenú atmosféru a vďaka ktorým si vychutnáte relaxačnú chvíľku naplno z pohodlia vášho domova.
Táto sada dvoch gulí bola s láskou ručne vyrobená v Českej republike. Efektívne šumí a zároveň sa rozpúšťa do kúpeľa, kde uvoľňuje veľmi jemné umývacie a penivé látky. Vďaka tomu šetrne a napriek tomu účinne umýva a vytvorí bohatú penu. Unikátne zloženie s pridanými extraktmi z pivných kvasníc a chmeľu sa výborne stará o vašu pokožku. Pomáha zabraňovať nadmernému vysušovaniu a zanechá kožu vláčnu a pružnú. Kvasnice a chmeľ sú tiež známe pre svoje hydratačné a antiseptické účinky vďaka vysokému obsahu proteínov, lipoidov, vitamínov a ďalších prospešných látok. Na vani navyše nezostanú žiadne mastné usadeniny a prepožičia vám svoju osviežujúcu citrónovú vôňu. Stačí pridať guľu do napusteného kúpeľa a nechať rozpustiť. Po kúpeli sa osprchujte čistou vodou.
Urobte si radosť a vnímajte pivo tiež inak, než len vnútorným užitím.

Prečo si vybrať penivé gule do kúpeľa Bohemia GIFTS Pivrnec:

  • unikátny darčekový balíček s dvoma originálnymi guľami do kúpeľa
  • špičková telová kozmetika pre každého milovníka piva v jedinečnej šumivej bombe
  • kvalitné ingrediencie obohatené o fantastické pivné kvasnice a extrakt chmeľu bohaté na vitamíny
  • skvele sa starajú o pokožku a vytvoria relaxačný kúpeľ s penou
  • chránia pred vysušovaním a dokonale hydratujú
  • zjemňujú a zanechávajú vláčny a pružný pocit
  • zmyselná citrónová vôňa osvieži aj očarí a navodí vzrušujúcu atmosféru

Parametre:


Farba: žltá
Obsah: 2 x 100 g
Vôňa: citrónová
Zloženie: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Chloride, Polysorbate 20, Tapioca Starch, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Propylene Glycol, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Humulus Lupulus Cone Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Parfum, Citral, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Cl 19140, Cl 16255
Parametre