ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Prísavky na bradavky Pipedream FF Vibrating Nipple Pleasure Cups

Prísavky na bradavky Pipedream FF Vibrating Nipple Pleasure Cups

Unikátne vibračné prísavky na bradavky Pipedream FF Vibrating Nipple Pleasure Cups s vibračnými patrónami. Extrémne fantastické vibrácie priamo na bradavkách.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Potešte svoje erotogénne zóny a strojnásobte potešenie z erotickej stimulácie. Ak sa rozpálite jednoduchým dotykom na vašich bradavkách, potom zaručene budete chcieť tieto prísavky na bradavky Pipedream FF Vibrating Nipple Pleasure Cups, ktoré s vami urobia doslova divy. Unikátne banky z priehľadného odolného ABS plastu majú lem z hebkého silikónu, ktorý ich utesní na vašich prsiach. Vinylovým balónikom z nich najprv vysajete vzduch, takže vznikne podtlak, ktorý zaručí, že vaše citlivé oblasti začnú napučiavať a prekrvovať sa, čo bude mať za následok mnohonásobnejšia citlivosť. Silikónová manžeta obsahuje mini vibračné patrónky, ktoré vďaka svojej silnej a tichej vibrácii podráždia vaše už tak citlivé bradavky ešte intenzívnejším spôsobom. Vďaka tomu sa budete v dokonalom rauši oddávať zmyselnému a silnému vzrušeniu. Špeciálny vzduchový ventil na kalíškach nepovolí tlak ani v prípade, že balónik odoberiete a vy si tak budete môcť vychutnávať slasť bez použitia rúk. Pre uvoľnenie podtlaku jednoducho zatiahnite za guličku na vrchnej časti baniek. Každú vibračnú patrónku poháňa jedna batéria typu LR754, ktoré sú súčasťou balenia.
Zažite neodolateľné dráždenie vašich pŕs bezobslužnou vákuovou technikou s fenomenálnymi vibráciami.
Odstráňte poistku z patróny, zapnite ju pomocou jazdca na boku, priložte kalíšok na vaše bradavky, pripojte balónik a stlačte ho pre požadovanú silu sania. To je všetko, čo musíte urobiť. Potom už len zatvorte oči, zoberte do ruky svoj obľúbený vibrátor či stimulátor a užívajte si vzrušujúcu jazdu.

Prečo si vybrať prísavky na bradavky Pipedream FF Vibrating Nipple Pleasure Cups:

  • priehľadné banky s rafinovaným silikónovým lemom a s vibračnými mini patrónkami
  • pomocou balónika vytvoríte podtlak pre prekrvenie bradaviek
  • bradavky budú citlivejšie ako kedykoľvek predtým a vibráciou na nich vytvoríte skvelý zážitok
  • po odpojení balónika zostane banka na mieste bez vyfúknutia vzduchu
  • bezpečnostný ventil pomocou jedného ťahu uvoľní podtlak
  • banky sú z odolného ABS plastu

Parametre:


Farba: transparentná, čierna
Materiál: vinyl, silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka baniek 7,8 cm, priemer baniek 5,5 cm, vnútorný použiteľný priemer baniek 4,9 cm, dĺžka balónika 9,6 cm, priemer balónika 4,8 cm, dĺžka patróny 3,3 cm , priemer patróny 1,1 cm
Vibrácie: áno
Pohon: 2 x LR754 batéria
Vodeodolnosť: nie
Parametre