ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
PROERECTA LONG 60 KAPSULÍ 2 + 1 zadarmo

PROERECTA LONG 60 KAPSULÍ 2 + 1 zadarmo

Výhodná ponuka Proerecta LONG 2+1 zadarmo. Zvýši krvný obeh, ponúka lepšiu, pevnejšiu a stabilnejšiu erekciu. Obsah prírodného zloženia s vitamínmi.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Veľa rušivých elementov, ako je napríklad únava, stres, strach, neistota alebo obava zo zlyhania môžu mať za následok problémy s erekciou. To vám určite na sebavedomí nijako nepridá. Vyhnite sa týmto situáciám a doprajte svojmu vedomiu fakt, že ste muž s veľkým M, ktorý v intímnom živote ešte rozhodne neskončil.
Využite špeciálnu akciu, kedy za nákup dvoch balení získate jedno celkom zadarmo.
Proerecta LONG je balenie 60 tabliet na dlhodobé užívanie, ktoré vám pomôžu s pevnou a stabilnou erekciou. Nikdy tak nebudete prekvapený, ale naopak pripravený. Podporuje správnu mikrocirkuláciu krvi a stará sa o správnu kardiovaskulárnu činnosť. Nemajte však zbytočné obavy. Tento výrobok je možné zohnať bez lekárskeho predpisu a prechádza prísnymi bezpečnostnými testami. Navyše vás určite poteší jeho unikátne prírodné zloženie. Obsahuje extrakty z macy, hroznových semien, ďalej potom je podporený obsahom zinku, horčíka, L-Arginínu, L-Citrulínu a ďalšieho mixu vitamínov. Všetky tieto ingrediencie sa zameriavajú na celkové sexuálne zdravie, zvýšenie libida, fyzickej výkonnosti, správnu funkciu obehového systému a pohlavných orgánov. Tiež majú vplyv na normálnu hladinu testosterónu a plodnosť. Viac ako 90 % mužov hlási pozitívne účinky.
Nenechajte nič na náhodu. Podporte váš sexuálny apetít ako aj zdravú a správnu funkciu vášho penisu. Oceníte to vy, vaša myseľ aj vaša polovička.

Užívajte pravidelne 2 kapsuly denne, minimálne 60 dní nepretržite. Zapite dostatočným množstvom vody. Neprekračujte dávkovanie dve kapsuly za deň. Neužívajte spoločne s iným doplnkom stravy obsahujúcim rovnaké zložky. Nie je určené ako náhrada stravy. Produkt nie je vhodný pre deti, tehotné a dojčiace osoby a mužov s kardio-cievnymi problémami. Skladujte v suchu a chlade mimo dosahu detí.

Prečo si vybrať Proerecta LONG 60 KAPSULÍ 2 + 1 zadarmo:

  • výhodná ponuka s jedným balením úplne zadarmo, ideálna na dlhodobé užívanie
  • doplnok stravy pre mužov s erektívnymi problémami
  • unikátne prírodné zloženie s extraktmi z bylín, s vitamínmi
  • podporuje normálny krvný obeh, skvalitňuje a spevňuje erekciu
  • zvyšuje sebavedomie i výkonnosť a pomáha proti stresu a záťaži
  • podpora správnej funkcie pohlavných orgánov a celkového sexuálneho zdravia
  • cez 90% mužov hlási pozitívny efekt

Parametre:


Obsah: 2 x 60 kapsúl + 60 kapsúl zadarmo
Dávkovanie: 2 tobolky denne, odporúčaný mesiac nepretržitého užívania
Zloženie: Maca peruánska extrakt (Lepidium Meyenii), L-Citrulín, Horčík (Bisglycinát, Oxid), Extrakt z hroznových jadier, Vitamín C, Niacín, Citrát zinočnatý, Vitamín E, Vitamín B6, Vitamín D3, Stearan hore HPMC (kapsule)
Parametre