Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino

Proerecta PROSTATE 60 kapsúl - expirácia 10/22

Každý muž by mal tiež myslieť na svoje zdravie. Možno aj vás začína trápiť časté, neúplné či dokonca bolestivé močenie, ktoré vás budí v noci. Za všetkým stojí ...
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Každý muž by mal tiež myslieť na svoje zdravie. Možno aj vás začína trápiť časté, neúplné či dokonca bolestivé močenie, ktoré vás budí v noci. Za všetkým stojí prostata. S týmto doplnkom stravy Proerecta PROSTATE dostanete svoju prostatu do kondície a výrazne tým prispejete k jej normálnemu stavu. Nejedná sa o žiadny liek, ale o unikátne prírodné extrakty rastlín a bylín, ktoré chránia a napomáhajú k správnej funkcii nielen prostaty, ale aj močových ciest, obličiek, reprodukčnej sústavy a celkovému krvnému obehu. Prvotriedne ingrediencie sú ako koktail namiešané presne pre potreby mužov. Serenoa plazivá má pozitívny vplyv na prostatu a reprodukčnú sústavu. Okrem iného podporuje zdravý vzhľad a rast vašich vlasov. Kurkuma dlhá prospieva krvnému obehu, dýchaciemu systému, nervovému systému, tráveniu a ako antioxidant pôsobí na imunitu. Ďalej tiež udržuje zdravú pokožku, kĺby a zuby. Pre správnu funkciu močových ciest a mechúra pomáha Slivoň africká. Činnosť obličiek, rovnako tak ako pomoc pri odvodňovaní organizmu má na starosti žihľava dvojdomá. Tá navyše prispieva obranyschopnosti, vitalite, energii a osvieženiu tela. Cesnak siaty posilňuje imunitu, pečeň a udržuje duševnú pohodu. Extrakt z čierneho korenia má vplyv na krvný obeh v jemných cievach a kapilárach. Tiež udržuje zdravie pokožky, pečene a reguluje telesnú hmotnosť.
V praktickom uzatvárateľnom balení, ktoré obsahuje 60 tabliet teda nájdete silu prírody, ktorá nedokáže vyliečiť zápaly, karcinóm ani zväčšenie prostaty, ale vie týmto problémom preventívne predchádzať.
Buďte zodpovední a pozorní sami k sebe. Doprajte si výnimočnú starostlivosť a majte stále úsmev na perách.

Užívajte pravidelne jednu tabletu každý deň v ktorýkoľvek čas po jedle, najlepšie minimálne dva mesiace. Zapite dostatočným množstvom vody. Neprekračujte denné dávkovanie. Nie je určené ako náhrada stravy. Produkt nie je vhodný pre deti, mládež, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte v suchu a chlade mimo dosahu detí.

Prečo si vybrať Proerecta PROSTATE 60 kapsúl:

  • doplnok stravy pre zdravú prostatu muža
  • unikátne prírodné zloženie s extraktmi rastlín a bylín
  • podporuje krvný obeh a normálnu funkciu močového a reprodukčného ústrojenstva
  • pomáha získať imunitu a energiu aj prirodzenú obranyschopnosť
  • preventívne riešenie pre celkové zdravie
  • cez 90% mužov hlási pozitívny efekt

Parametre:


Obsah: 60 kapsúl
Dávkovanie: 1 tobolka denne, odporúčané dva mesiace nepretržitého užívania
Zloženie v 1 kapsule: Serenoa plazivá extrakt 250 mg (Serenoa repens/Saw palmetto), Kurkuma dlhá extrakt 250 mg (Curcuma longa), Slivka africká extrakt 50 mg (Pygeum africanum), Žihľava dvojdomá extrakt 50 mg (Urtica dioica) sativum), protispekavá látka Stearan horečnatý, Bioperine 5 mg (patentovaný extrakt z čierneho korenia), HPMC
Parametre