ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Pumpička pre ženy Blush TEMPTASIA CLITORIS PLEASURE SYSTEM

Pumpička pre ženy Blush TEMPTASIA CLITORIS PLEASURE SYSTEM

Pumpička pre ženy Blush TEMPTASIA CLITORIS PLEASURE SYSTEM s tromi veľkosťami trubíc pre klitoris a bradavky. Prekrví erotogénne miesta pre väčšiu citlivosť.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Už ste zažili ten skvelý pocit, keď sú vaše erotogénne miesta natoľko prekrvené, že je ich citlivosť taká, že obyčajné fúknutie vám môže priniesť neuveriteľnú rozkoš? Hovoríte, že ešte nie? Tak to musíte skúsiť! Táto ručná pumpička pre ženy Blush TEMPTASIA CLITORIS PLEASURE SYSTEM je k tejto príležitosti úplne skvelá. Je jednoduchá a 100% účinná. Skladá sa z plastovej rukoväte, silikónovej hadičky s koncovkou a troma ventilmi s akrylátovými hubicami. Jediným cvaknutím si ľahko a rýchlo vymeníte nádstavec podľa potreby. Pumpa je predovšetkým určená pre sanie bradaviek a klitorisu. Má za úlohu nasať vaše erotogénne miesto a udržať ho pod tlakom, čo má za následok prekrvenie tejto oblasti. Tým spôsobí, že bude miesto ešte citlivejšie. Môžete sať a vypúšťať stále dokola a imitovať tým orálny sex. Rukoväť je vybavená poistkou pre rýchle vypustenie tlaku. Všetky nástavce možno odskrutkovať od ventilu pre dokonalejšiu údržbu.
Použitie je jednoduché. Pripojte hadičku k rukoväti a vyberte si nadstavec, ktorý zacvaknite na koniec hadičky. Potom priložte hubicu na požadované miesto a párkrát stlačte rukoväť. Pre vypúšťanie tlaku stlačte malú páčku na prednej strane. Po každom použití opláchnite nadstavce pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať pumpičku pre ženy Blush TEMPTASIA CLITORIS PLEASURE SYSTEM:

  • jednoduchá pumpička pre ženy s výpustným ventilom
  • tri veľkosti nástavca pre klitoris a bradavky
  • nástavce sa dajú odskrutkovať pre ľahkú údržbu
  • silikónová hadička a odolný ABS plast
  • prekrvuje intímne oblasti pre zvýšenie citlivosti
  • imituje orálne potešenie

Parametre:


Farba: čierna, červená, transparentná
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: dĺžka hadičky 27,3 cm, priemer hadičky 1 cm, dĺžka nástavcov 7,8 cm, 6,7 cm a 6,7 ​​cm, priemer nástavcov 3,9 cm, 3,2 cm a 2,9 cm
Vibrácie: nie
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre