Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Pumpička pre ženy You2Toys 3 Function Vibe

Pumpička pre ženy You2Toys 3 Function Vibe

Vákuová pumpička pre ženy You2Toys 3 Function Vibe z jemného silikónu vybavená vibrujúcim jazýčkom pre imitáciu orálnej slasti a vibrátorom zameraným na bod G.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Máte rada orálny sex a tak nejako podvedome by ste si ho chcela užiť osamote? Že to nie je možné? Ako sa hovorí, všetko je možné a preto si kúpte do svojej zbierky erotických pomôcok pumpu pre ženy You2Toys 3 Function Vibe.
Zažijete intímnu extázu, ktorú ste hľadala. Vákuová pumpa je oproti svojim kolegyniam vybavená vsadeným vibračným jazýčkom, ktorý vás dostane doslova na kolená, pretože okrem silného nasávania vzduchu váš klitoris bude cielene stimulovaný jemným silikónovým jazýčkom, ktorý napodobní orálny sex. Nasajte svoju vagínu, čo spôsobí prekrvenie a zvýšenie citliovosti a následne použite výber zo 7 možností pohybov jazyka. Luxus a blaho! A čo by ste povedala na vsadený vibrátor, ktorý vám ponúkne 10 stupňov silných vibrácií a ktorého výhodou je ergonomický tvar pre masáž bodu G?
Sme presvedčení, že nebudete môcť utiecť pred opakovanými orgazmy! Vaša intímna oblasť bude použitým podtlakom neskutočne prekrvená, vzrušená a nažhavená. Pokiaľ si budete chcieť tieto chvíľky nechať len pre seba, prosím, ale táto pomôcka perfektne nasmeruje ženu tam, kde ju chce muž mať. Preto je výborná pre párové hry napríklad k predohre. Budete vášnivá, chtivá a nedočkavá. Pootočením a vytiahnutím ergonomicky tvarovaného cylindra môžete jazýčkom dráždiť tiež bradavky či iné erotogénne miesta.
Pumpa je vyrobená z hebkého hypoalergénneho silikónu a odolného ABS plastu. Dobitie vám zaistí magnetický USB kábel.

Jednoduché ovládanie vám zaručí ničím nerušené momenty. Pre nasávanie vzduchu dlho držte vrchné tlačidlo so symbolom šípky smerom do kruhu. Tak dlho ako budete tlačidlo držať bude pumpa vzduch nasávať. Uvoľnenie podtlaku vykonáte pridržaním tretieho tlačidla so symbolom šípky smerom von z kruhu. Tlačidlo uprostred týchto dvoch so symbolom prsta ovláda vibračný jazýček. Krátkym stlačením ho zapnete a opakovanými krátkymi stlačeniami meníte režimy orálnej stimulácie. Vypnete ho pri podržaní tlačidla po dobu 3 sekúnd. Z rukoväte premeníte vibrátor posledným spodným tlačidlom so symbolom vibrácie. Krátko ho stlačte a vibrácia sa spustí. Ďalšími krátkymi stlačeniami meníte režim vibrácií a pulzovania a vypnete ho tiež podržaním tlačidla po dobu 3 sekúnd. Všetky režimy fungujú nezávisle na sebe.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať pumpičku pre ženy You2Toys 3 Function Vibe:

  • rafinovaná pomôcka pre zväčšenie pyskov a tým zvýšenie citlivosti ženského lona
  • tesniaca manžeta zaistí pohodlné priloženie a odsatie vzduchu
  • imitácia orálneho sexu vďaka 7 režimom silikónového jazýčka
  • 10 rôznych vibrácií a pulzovania vibrátora zameraného na bod G
  • je vyrobená z príjemného kvalitného silikónu a odolného ABS plastu
  • jednoduché ovládanie všetkých funkcií nezávisle na sebe
  • dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: transparentná, fialová, biela
Materiál: silikón s PU úpravou, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 25 cm, použiteľná dĺžka vibrátora 13 cm, priemer vibrátora 3,5 cm, dĺžka oválneho cylindra 8 cm, šírka oválneho cylindra 5,7 cm, dĺžka jazýčka 3,5 cm, priemer jazýčku 2,3 cm
Vibrácie: áno
Vodeodolnosť: nie
Pohon: Li-on batéria
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre