Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Rozťahovač You2Toys Intimate Spreader Pussy Gym

Rozťahovač You2Toys Intimate Spreader Pussy Gym

Fialový silikónový rozťahovač vagíny s Venušinou guľôčkou. Perfektná cvičebná pomôcka You2Toys Intimate Spreader Pussy Gym donúti pracovať svaly panvového dna.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Erotická pomôcka pre všetky ženy, ktoré chcú zažiť nevšedné intímne chvíľky a skvalitniť svoj sexuálny život. Rozťahovač You2Toys Intimate Spreader Pussy Gym je cvičebná pomôckou, ktorá donúti pracovať svaly. Zlepšíte svoj zdravotný stav, vaše orgazmy sa zintenzívnia a jeho prežitky zo sexu tiež. Všetko je odvodené od vášho panvového dna. Rozťahovák je zložený z flexibilných ohybných ramien a Venušiných guľôčiek. Ramená sú vyrobené z kvalitného zamatovo hebkého silikónu a guľôčka je z odolného ABS plastu s príjemnou PU povrchovou úpravou. V guľôčke sa nachádza ťažšia kovová guľôčka, ktorá počas pohybu naráža na stenu a vytvára tým prirodzené vibrácie, ktoré podvedome stimulujú svaly. Roztiahnutie vagíny navyše evokuje svaly pracovať ešte viac, než len s guľôčkou. Pre posilňovanie stačí zaviesť guľôčku, nastaviť ramená tak, aby roztiahli pysky ohanbia a v stoji s mierne roztiahnutými nohami pohybovať panvou tam a späť a snažiť sa guľôčku udržať vo vnútri. Pre ešte efektnejšie výsledky môžete využiť niektoré Kegelove cviky. Pri cvičení aspoň 3x týždenne po dobu 10 minút by ste mali pocítiť zmeny už za 3 týždne.
Vyskúšajte túto originálnu pomôcku, ktorá vám zaistí zaujímavejšie zážitky pri milovaní a celkovú zdravšiu stránku.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Dámy, ktoré viete, aké dôležité sú pre zdravie svaly panvového dna, iste túto problematiku poznajú. Ak neviete, ochabnuté svalstvo panvového dna môže spôsobovať zlú funkciu orgánov, bolesť chrbta a hlavy, predčasnú inkontinenciu alebo aj poruchy spánku. Posilňovať ich môžete rôznymi spôsobmi. Jednou z možností sú guľôčky alebo činky, ktoré stoja za to vyskúšať. Práve tento rozťahovák disponuje Venušinou guľôčkou a ramenami, ktoré roztvoria pysky ohanbia, čo donútia svaly vyvinúť ešte väčšiu silu. Guľôčku sa snažte udržať čo najdlhšie, najlepšie zhruba 10-15 minút. To samozrejme nepôjde hneď, ale nevzdávajte to. Uvidíte, že sa výsledok čoskoro dostaví a vaše zdravie aj váš sexuálny život vám mnohokrát poďakuje. Odporúčame využiť pri používaní Kegelove cviky, ktoré ešte viac zefektívnia vašu snahu.

Prečo si vybrať rozťahovač You2Toys Intimate Spreader Pussy Gym:

  • nevšedná erotická pomôcka Venušine guľôčky a rozťahovač pyskov v jednom
  • posilnia svaly panvového dna a skvalitní sexuálny život
  • má vplyv aj na vaše zdravie
  • vyrobené zo zdravotne nezávadného silikónu a odolného ABS plastu s PU povrchovou úpravou
  • ramená sú ohybné a zároveň pevné
  • jednoduchá údržba

Parametre:


Farba: fialová
Materiál: silikón, ABS plast s PU povrchovou úpravou
Rozmery: celková dĺžka ramien 19,5 cm, dĺžka pútka s guľôčkou 8,5 cm, priemer guľôčky 3,5 cm, celková váha 44 g
Vibrácie: nie
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikačné gély na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Skúsenosť:
Prevedenie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
19,50 cm
Použiteľná dĺžka:
8,50 cm
Priemer:
3,50 cm
Hmotnosť:
44,00 g