Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vaginálne činky CalExotic MANGO SQUEEZE RELAX set

Vaginálne činky CalExotic MANGO SQUEEZE RELAX set

Sada CalExotic MANGO SQUEEZE RELAX je vodotesná, silikónová, pomáha pre posilnenie svalov panvových a proti inkontinencii.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Príjemne, jednoducho a užitočne precvičujte svaly panvového dna so sadou dvoch dvojitých guľôčok MANGO SQUEEZE RELAX od značky California Exotic. Guličky majú neobvyklý zaoblený tvar a krásne pastelové farby. Sú opatrené manipulačnou šnúrkou pre ľahké zavádzanie i vyťahovanie. Výborne sa hodia k posilňovaniu panvového dna, či už preventívne alebo pri rôznych ťažkostiach ako sú inkontinencia, rekonvalescencia svalov po pôrode alebo menopauze. Vzhľadom na ich hmotnost(45 g, 60 g a 75 g) sú určené skôr ženám, ktoré už majú skúsenosti s používaním týchto pomôcok.
Vodotesné guličky sú vyrobené z kvalitného lekárskeho silikónu, ktorý je úplne hypoalergénny, teda veľmi priateľský k pokožke. V spojení s použitím lubrikačného gélu na vodnej báze sa budú skvele zavádzať a prežitky budú o to príjemnejšie. Guličky sú veľmi jednoduché na udržiavanie, po použití stačí opláchnuť teplou mydlovou vodou a následne aplikovať čistič erotických pomôcok, ktorý ich zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať sadu CalExotic MANGO SQUEEZE RELAX:

  • na výber máte z troch rôzne veľkých a ťažkých guľôčok
  • kvalitný zamatovo hebký silikónový materiál
  • guličky sú vybavené bezpečnostným pútkom
  • ľahká údržba pomocou vody a mydla
  • vodotesné prevedenie

Parametre:


Farba: oranžová, červená, žltá
Materiál: silikón
Rozmery: žltá gulička - priemer 3,3 cm, celková dĺžka 13,5 cm, dĺžka guličky 5,5 cm, hmotnosť 45 g, červená guľôčka - priemer 3,3 cm, celková dĺžka 13,5 cm, dĺžka guličky 5,5 cm, hmotnosť 60 g, oranžová gulička - priemer 3,3 cm, celková dĺžka 13,5 cm, dĺžka guličky 5,5 cm, hmotnosť 75 g
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikačné gély na vodnej
Parametre
Rozmery:
Celková dĺžka:
13,50 cm
Použiteľná dĺžka:
5,50 cm
Priemer:
3,30 cm
Podrobnejšie rozmery:
žltá gulička - hmotnosť 45 g, červená gulička - hmotnosť 60 g, oranžová gulička -hmotnosť 75 g