ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Sada Dona LET ME TOUCH YOU massage gift

Sada Dona LET ME TOUCH YOU massage gift

Sada masážnych olejov Dona LET ME TOUCH YOU massage gift so sviežimi vôňami pre erotickú masáž s obsahom afrodiziak a feromónov.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Dona LET ME TOUCH YOU massage gift je set troch masážnych olejov s obsahom feromónov a afrodiziak pre uvoľnenie tela a mysle.
Oleje s opojnou vôňou jarných kvietkov, tropického ovocia a záhradného bobuľového ovocia dostane každého. Sada je určená pre erotickú, zmyselnú masáž, kedy pôsobením feromónov a afrodiziak budú milenci eroticky naladení a masáž bude pre oboch skvelou predohrou. Zloženie olejov je čisto prírodného pôvodu a vy sa tak nemusíte obávať alergických reakcií.
Nechajte sa rozmaznávať partnerom a jeho šikovnými prstami a dovoľte mu vás rozmaznávať! S Dona LET ME TOUCH YOU massage gift sa mu to určite podarí!

Prečo si vybrať sadu Dona LET ME TOUCH YOU massage gift:

  • výber z troch krásnych, neodolateľných vôní olejov
  • skvelá forma masáže
  • afrodiziakálne účinky
  • s obsahom feromónov pre zvýšenie erotickej atraktívnosti
  • vhodné na každodenné použitie

Parametre:


Vôňa: jarné kvety, tropické ovocie a záhradné bobuľovité ovocie
Obsah: 3 x 30 ml
Zloženie: Glycine Soja Oil, Parfum, Tocopheryl Acetate, Passiflora edulis Seed Oil, Passiflora incarnata Seed Oil, Olea Europea Fruit Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cocos nucifera Oil, Pistacia Vera Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerín , Aqua, Pueraria Mirifica Root Extract, Cucuims sativus Fruit Extract, Estratetraenol, Benzyl Benzoate, Geraniol, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene carboxaldehyde, Citral, Coumarin
Vyrobené: USA
Parametre