Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Sada krúžkov na penis CalExotics Link Up EDGE 2 ks šedá

Sada krúžkov na penis CalExotics Link Up EDGE 2 ks šedá

Silikónové krúžky na penis CalExotics Link Up EDGE pre dokonalé milostné hrátky. Vibračný krúžok stimulujúci klitoris 10 vibračnými režimami a podporný krúžok.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Potešte partnerku extrémnou výdržou a vzrušujúcimi vibráciami priamo pri sexe. Tieto krúžky na penis CalExotics Link Up EDGE si absolútne zamilujete obaja. Sada dvoch krúžkov vás oslní a dovedie až na vrchol erotického blaha. Oba krúžky sú vyrobené z ultra jemného a zamatovo hebkého silikónu prémiovej kvality, ktorý zmyselne pohladí vaše telá s maximálnou nežnosťou. Hladké dotyky si užijete plnými dúškami a nebudete chcieť nikdy prestať. Dá sa povedať, že sa vám to splní. Krúžky fungujú na princípe zaškrtenia penisu a tým k zastaveniu prietoku krvi za účelom predĺženia erekcie a oddialenia ejakulácie. Podporný krúžok ešte umocní túto vlastnosť, takže vydrží partner ďaleko dlhšie a stane sa tak neskrotným žrebcom. To isté sa však nedá povedať o partnerke. Tá si bude môcť užívať stimulačnú štruktúru drážok na povrchu krúžku a jeho 10 extra silných vibračných a pulzačných režimov bude dokonale dráždiť jej klitoris. Skombinujete tak vzájomnú blízkosť, dĺžku milovania aj kontaktnú stimuláciu zmyselným chvením. Mnohonásobné vyvrcholenie nie je žiadnou výnimkou. Vďaka funkcii pamäte už nemusíte hľadať svoj obľúbený rytmus, pretože krúžok nadviaže presne tam, kde ste minule skončili. Oba krúžky sú rozpínavé, mäkké a flexibilné. Nebuďte skromní a požadujte ešte viac. Krúžky sú vodotesné, takže ich zoberte na výlet do sprchy alebo do vane a spoznajte silu rozkoše s teplou vodou. Vibračný krúžok je dobíjací pomocou priloženého USB kábla a poslúži vám hodinu a pol pri pomalých a až pol hodiny pri rýchlych vibráciách.
Prepojte svoje telá na dlhú dobu a prežite neodolateľnú extázu s výnimočne vášnivými orgazmami, ktoré ucítite až v končekoch prstov.

Jednoduché ovládanie vás nezaskočí ani pri používaní. Podržte bočné tlačidlo power po dobu 3 sekúnd pre zapnutie. Vibrátor spustí svoju vibráciu a následnými krátkymi stlačeniami tlačidla meníte režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla power na 3 sekundy.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať krúžky na penis CalExotics Link Up EDGE:

  • sada dvoch erekčných krúžkov pre zlepšenie výdrže
  • flexibilné roztiahnuteľné priemery
  • kvalitný zamatovo hebký prémiový silikón
  • stimulačná štruktúra na povrchu dráždi klitoris
  • neuveriteľne tichý a výkonný motor
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • predĺžia erekciu a oddialia ejakuláciu
  • vodotesné pre mokré hrátky
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: sivá, zelená
Materiál: silikón
Rozmery: dĺžka vibračného krúžku 8,6 cm, šírka 5,7 cm, hĺbka 3,1 cm, vnútorný priemer vibračného krúžku roztiahnuteľný od 3,5 cm, vnútorný priemer podporného krúžku roztiahnuteľný od 3,8 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre