Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého

Sada Kvitok BEZSTAROSTNÉ RÁNO darčekový set - expirácia 02/23

Prírodná kozmetika prvotriednej vegánskej kvality pre ženy každého veku a ich dokonalú starostlivosť o telo. Krém, sprchový gél a deodorant ideálny ako darček.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Páni, doprajte svojej drahej polovičke nádherný deň, ktorý jednoducho musí začať hneď od rána. Dámy, objavte silu prírody a kúzlo jej fascinujúcich účinkov. Vychutnajte si unikátnu prírodnú kozmetiku značky Kvitok, ktorá je z láskou a nehou vyrábaná na Slovensku. Podľa filozofie tejto rodinnej firmy si zakladá na prvotriednej kvalite, jednoduchom a transparentnom zložení vybraných ingrediencií, poctivosti, úprimnosti a v konečnom dôsledku aj na spokojnosti zákazníkov, ktorí tejto značke dôverujú. Spoznajte aj vy jedinečný efekt výťažkov z bylín a rastlín, ktorý sa nenachádza len na krásnych obaloch, ale predovšetkým vo vnútri produktov, ktoré dodajú vášmu telu a pokožke neuveriteľný zdravotný efekt. Recepty pochádzajú nielen z prastarých ľudových liečiteľských kníh, ale sú prepojené so skutočnou vedeckou prácou a poznatkami. Ku všetkému značka Kvitok používa výhradne vegánske zložky bez parfumov, umelých farbív a konzervantov a tiež dbá na ochranu životného prostredia, takže sú všetky obaly recyklovateľné a znižujú tak negatívnu stopu na našej planéte.

Predstavujeme vám výnimočnú sadu Kvitok BEZSTAROSTNÉ RÁNO v exkluzívnom darčekovom balení, ktoré poteší ženy každého veku a dopraje im nezabudnuteľný ranný rituál, ktorý naštartuje a rozjasní jej deň.
Doprajte si fenomenálnu rannú sprchu a použite vymazlený jemný sprchový gél s probiotickým komplexom. Napomáha zvýšiť obrannú bariéru pokožky, vytvorí ochranný film, takže zvýši jej obranyschopnosť a podporí jej prirodzenú mikroflóru. Gél hodvábnej konzistencie jemne a šetrne čistí vďaka unikátnych vlastností kokosového oleja a poskytuje výraznú hydratáciu, ktorá zabraňuje vysúšaniu pokožky, pretože obsahuje komplex rastlinného keratínu. Ten viaže a udržuje vlhkosť, ktorá sa postará o vláčnosť a pružnosť vašej pokožky. Pridané esenciálne oleje z Geránie, Litsea Cubeba, rozmarínu a Ylang Ylang mu dodá okúzľujúcu kvetinovú vôňu so šťavnatou kvapkou citrusov. Aromaterapia pôsobí proti depresiám, uvoľňuje, upokojuje a prinesie vám pohodu.

Po tomto fantastickom kúpeli doplňte účinky gélu originálnym šľahaným telovým krémom, ktorý vaše telo povznesie na obláčik úžasnej pohody. Jedinečný koktail olejov, esenciálnych olejov a bambuckého masla v tej najvyššej kvalite pomôže zvláčniť vašu pokožku, pomáha proti popraskanej a suchej koži a zmäkčuje stvrdnutie pokožky na lakťoch a chodidlách. Tiež účinne pomáha napríklad s elasticitou pokožky rastúceho bruška pri tehotenstve. Má skutočne nadýchanú konzistenciu, ktorá sa perfektne nanáša, rozotiera a vstrebáva. Vitamín E potom spomaľuje známky starnutia. Vonia rovnako úžasne, ako sprchový gél, takže nebude narušovať vaše psychické rozpoloženie.

V neposlednom rade zabráňte nepríjemnému poteniu vďaka tomuto prírodnému tuhému dezodorantu. Samozrejmosťou je rovnako parádna jemná vôňa a prítomnosť zložky s klinicky overenými antimikrobiálnymi účinkami, ktoré zaručujú 24 hodinovú účinnosť. Eliminuje rast baktérií spôsobujúcich zápach, výrazne hydratuje pokožku a dopraje jej jemnosť a hebkosť. Vitamín E spomaľuje prejavy starnutia. Zároveň však nebráni poteniu, aby mohli škodlivé látky z tela voľne a prirodzene odchádzať. Nachádza sa v malej papierovej tube, ktorá sa ľahko zmestí do kabelky a pre aplikáciu ju stačí stlačiť zospodu. Na uschovanie poklepte dezodorantom o tvrdý podklad, napríklad stôl.
Doprajte si skvelú a dych vyrážajúcu ozdravnú kôru, ktorá sa zasadí o vašu dobrú náladu po celý deň. Znovu prepojte svoje telo s rýdzou prírodou a hlavne ...rozkvitnite do krásy...

Prečo si vybrať sadu Kvitok BEZSTAROSTNÉ RÁNO:

  • unikátna luxusná kozmetika slovenskej výroby pochádzajúca z čistej prírody a vedeckých poznatkov
  • sada vhodná pre ženy v každom veku poteší telo i myseľ
  • jedinečné zloženie vybraných vegánskych ingrediencií prvotriednej kvality
  • obsah vzácnych olejov a liečivých éterických olejov šetrne čistí a stará sa o pokožku
  • očarujúca kvetinová vôňa s citrusovým podtónom pozitívne pôsobí na psychiku
  • bez umelých farbív a konzervantov
  • pomáha udržiavať zdravú mikroflóru pokožky a poskytuje vláčnosť
  • perfektne hydratuje a nevysušuje pokožku
  • postará sa o príjemné naštartovanie dňa

Parametre:


Farba: biela
Vôňa: kvetinová, citrónová
Obsah: gél 100 ml, krém 60 ml, dezodorant 42 ml
Zloženie: sprchovací gél - Aqua, Coco Glucoside, Decyl Glucoside, Glycerín, Inulín-Fructose, Water & Hydrolyzed Corn Proteín & Hydrolyzed Wheat Protein & Hydrolyzed Soy Protein, Xanthan Gum, , Litsea Cubeba Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Cananga Odorata Oil, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Citric Acid, Linalool, Citral, Limonene, Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate, Farnesol, Geraniol, strong>telový krém - Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Persea Gratissima Oil, Tocopherol - Helianthus Annuus Seed Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Litsea Cubeba Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol, Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate, Farnesol, dezodorant - Caprylic/Capric Triglycerides, Euphorbia Cerifera Wax, Maranta Arundinacea Root Powder, Faranta 3 Caprylate, Trietyl Citrate , Tocopherol, Pelargonium Graveolens Oil, Litsea Cubeba Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Citrus Bergamia Oil, Citral, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol
* prirodzene sa vyskytujúce v siliciach
Parametre