Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Sada Kvitok PÁNSKÝ darčekový set

Sada Kvitok PÁNSKÝ darčekový set

Prírodná kozmetika prvotriednej vegánskej kvality pre mužov každého veku a ich dokonalú starostlivosť o telo. Šampón, sprchový gél a deodorant ideálny ako darče
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Dámy, doprajte svojmu gentlemanovi nádherný deň, a darujte mu krabičku, ktorá mu vykúzli úsmev na perách hneď od rána. Páni, objavte silu prírody a kúzlo jej fascinujúcich účinkov. Vychutnajte si unikátnu prírodnú kozmetiku značky Kvitok, ktorá je z láskou a nehou vyrábaná na Slovensku. Podľa filozofie tejto rodinnej firmy si zakladá na prvotriednej kvalite, jednoduchom a transparentnom zložení vybraných ingrediencií, poctivosti, úprimnosti a v konečnom dôsledku aj na spokojnosti zákazníkov, ktorí tejto značke dôverujú. Spoznajte aj vy jedinečný efekt výťažkov z bylín a rastlín, ktorý sa nenachádza len na krásnych obaloch, ale predovšetkým vo vnútri produktov, ktoré dodajú vášmu telu a pokožke neuveriteľný zdravotný efekt. Recepty pochádzajú nielen z prastarých ľudových liečiteľských kníh, ale sú prepojené so skutočnou vedeckou prácou a poznatkami. Ku všetkému značka Kvitok používa výhradne vegánske zložky bez parfumov, umelých farbív a konzervantov a tiež dbá na ochranu životného prostredia, takže sú všetky obaly recyklovateľné a znižujú tak negatívnu stopu na našej planéte.

Predstavujeme vám výnimočnú sadu Kvitok PÁNSKY v exkluzívnom darčekovom balení, ktoré poteší muža každého veku a dopraje mu nezabudnuteľný ranný rituál, ktorý naštartuje a rozjasní jeho deň.
Doprajte si fenomenálnu rannú sprchu a použite vymazlený jemný sprchový gél s probiotickým komplexom. Napomáha zvýšiť obrannú bariéru pokožky, vytvorí ochranný film, takže zvýši jej obranyschopnosť a podporí jej prirodzenú mikroflóru. Gél hodvábnej konzistencie jemne a šetrne čistí vďaka unikátnych vlastností kokosového oleja a poskytuje výraznú hydratáciu, ktorá zabraňuje vysúšaniu pokožky, pretože obsahuje komplex rastlinného keratínu. Ten viaže a udržuje vlhkosť, ktorá sa postará o vláčnosť a pružnosť vašej pokožky. Pridané esenciálne oleje z mäty, limetky, a grepu mu dodá okúzľujúcu osviežujúcu vôňu pripomínajúcu letný drink Mojito. Aromaterapia pôsobí proti depresiám, uvoľňuje, upokojuje a prinesie vám pohodu.

Pre ešte fantastickejší zážitok vášho kúpeľa doplňte účinky gélu originálnym tuhým šampónom s rastlinným kondicionérom, ktorý dodá vašim vlasom šmrnc a povznesie vás na obláčik úžasnej pohody. Vďaka výťažkom z koreňa Maca poskytuje jedinečný účinok proti vypadávaniu vlasov, podporuje ich rast a posilňuje vlasové korienky. Navyše obsahuje rastlinnú kondicionačnú zložku Inulin, ktorá sa stará o vaše vlasy a vyživuje ich. Stačí šampón namočiť, niekoľkokrát s ním prejsť po mokrých vlasoch a napeniť rovnako ako bežný šampón. Jeho účinky a jemnú vôňu si stopercentne zamilujete.

V neposlednom rade zabráňte nepríjemnému poteniu vďaka tomuto prírodnému tuhému dezodorantu. Samozrejmosťou je rovnako parádna jemná citrusová vôňa s nádychom osviežujúcej mäty a prítomnosť zložky s klinicky overenými antimikrobiálnymi účinkami, ktoré zaručujú 24 hodinovú účinnosť. Eliminuje rast baktérií spôsobujúcich zápach, výrazne hydratuje pokožku a dopraje jej jemnosť a hebkosť. Vitamín E spomaľuje prejavy starnutia. Zároveň však nebráni poteniu, aby mohli škodlivé látky z tela voľne a prirodzene odchádzať. Nachádza sa v malej papierovej tube, ktorá sa ľahko zmestí do kabelky a pre aplikáciu ju stačí stlačiť zospodu. Na uschovanie poklepte dezodorantom o tvrdý podklad, napríklad stôl.
Doprajte si aj vy skvelú a dych vyrážajúcu ozdravnú kôru, ktorá sa zasadí o vašu dobrú náladu po celý deň. Znovu prepojte svoje telo s rýdzou prírodou a hlavne ...rozkvitnite do krásy...

Prečo si vybrať sadu Kvitok PÁNSKY:

  • unikátna luxusná kozmetika slovenskej výroby pochádzajúca z čistej prírody a vedeckých poznatkov
  • sada vhodná pre mužov v každom veku poteší telo i myseľ
  • jedinečné zloženie vybraných vegánskych ingrediencií prvotriednej kvality
  • obsah vzácnych olejov a liečivých éterických olejov šetrne čistí a stará sa o pokožku a vlasy
  • očarujúca svieža vôňa pozitívne pôsobí na psychiku
  • bez umelých farbív a konzervantov
  • pomáha udržiavať zdravú mikroflóru pokožky a poskytuje jej vláčnosť
  • perfektne hydratuje a nevysušuje pokožku
  • bojuje proti vypadávaniu vlasov a posilňuje ich od korienkov
  • postará sa o príjemné naštartovanie dňa

Parametre:


Farba: biela
Vôňa: mätová, citrónová
Obsah: gél 100 ml, šampón 25 g, deodorant 42 ml
Zloženie: sprchovací gél - Aqua, Coco Glucoside, Decyl Glucoside, Glycerín, Inulín-Fructose, Water & Hydrolyzed Corn Proteín & Hydrolyzed Wheat Protein & Hydrolyzed Soy Protein, Mentha Spica Oil, Citrus Racemosa Peel Oil, Xanthan Gum, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Citric Acid, Linalool, Limonene, Geraniol, tuhý šampón - Sodium Cocoyl Isethionate, Chamaemelum Nobilis Flower Water, Sodium Laace , Maca Extract (Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Lepidium Meyenii Root Extract), Water & Hydrolyzed Corn Protein & Hydrolyzed Wheat Protein & Hydrolyzed Soy Protein, Inulín, Panthenol, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Paeonia , *Linalool, dezodorant - Caprylic/Capric Triglycerides, Euphorbia Cerifera Wax, Maranta Arundinacea Root Powder, Farnesol, Polyglyceryl-3 Caprylate, Trietyl Citrate, Tocopherol, Mentha Piperita Oil, Cym enanthus Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Citral, Geraniol
* prirodzene sa vyskytujúce v siliciach
Parametre