ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Sada Kvitok VÁNOČNÍ VEČER darčekový set

Sada Kvitok VÁNOČNÍ VEČER darčekový set

Prírodná kozmetika prvotriednej vegánskej kvality pre dokonalú starostlivosť o telo. Krém, telový balzam a esenciálny olej so skvelou vôňou Vianoc.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Darujte svojej drahej polovičke dokonalú sviatočnú pohodu, objavte silu prírody a kúzlo jej fascinujúcich účinkov. Vychutnajte si unikátnu prírodnú kozmetiku značky Kvitok, ktorá je z láskou a nehou vyrábaná na Slovensku. Podľa filozofie tejto rodinnej firmy si zakladá na prvotriednej kvalite, jednoduchom a transparentnom zložení vybraných ingrediencií, poctivosti, úprimnosti a v konečnom dôsledku aj na spokojnosti zákazníkov, ktorí tejto značke dôverujú. Spoznajte aj vy jedinečný efekt výťažkov z bylín a rastlín, ktorý sa nenachádza len na krásnych obaloch, ale predovšetkým vo vnútri produktov, ktoré dodajú vášmu telu a pokožke neuveriteľný zdravotný efekt. Recepty pochádzajú nielen z prastarých ľudových liečiteľských kníh, ale sú prepojené so skutočnou vedeckou prácou a poznatkami. Ku všetkému značka Kvitok používa výhradne vegánske zložky bez parfumov, umelých farbív a konzervantov a tiež dbá na ochranu životného prostredia, takže sú všetky obaly recyklovateľné a znižujú tak negatívnu stopu na našej planéte.

Predstavujeme vám výnimočnú sadu Kvitok VIANOČNÝ VEČER v exkluzívnom darčekovom balení, ktoré poteší ženy každého veku, dopraje im nezabudnuteľné príjemné prežitie sviatkov a rozprúdi rozkošnú vianočnú atmosféru.
Doprajte svojmu telu po uvoľňujúcom kúpeli nezabudnuteľnú starostlivosť a použite tento vymazlený šľahaný telový krém, ktorý vaše telo povznesie na obláčik úžasnej pohody. Jedinečný kokteil mandľového a avokádového oleja a bambuckého masla v tej najvyššej kvalite pomôže zvláčniť vašu pokožku, pomáha proti popraskanej a suchej koži a zmäkčuje stvrdnutie pokožky na lakťoch a chodidlách. Tiež účinne pomáha napríklad s elasticitou pokožky rastúceho bruška pri tehotenstve. Má skutočne nadýchanú konzistenciu, ktorá sa perfektne nanáša, rozotiera a vstrebáva. Vitamín E potom spomaľuje známky starnutia. Vďaka bohatému obsahu esenciálnych olejov pomaranča, škorice a klinčekov pripomenie zmyselnú náladu v kruhu najbližších, pôsobí proti depresiám a stresu, uvoľňuje, upokojuje a prinesie vám pokoj.

Každý darček poteší, keď ho môžete preskúmať spoločne. K tomu poslúži tuhý telový balzam, ktorý sa po styku s pokožkou premení na jemný masážny olej, ktorý prevonia vaše predstavy pôvabným vianočným korením a spríjemní vaše intímne chvíľky vo dvojici. Jeho hodvábne jemná konzistencia sa perfektne rozotiera, nepôsobí mastne a skvele hydratuje pokožku, ktorú zanechá jemnú a vláčnu. Je ideálny pre suchú a tvrdú pokožku, ktorú zmäkčuje a vďaka vysokému obsahu kakaového masla redukuje vznik strií a taktiež napomáha regulovať tvorbu tmavých škvŕn na koži. Aromaterapia v kombinácii s uvoľňujúcou masážou tak pohladí na tele aj na duši.

V neposlednom rade podčiarknite celé tajomstvo vašej magickej noci a doprajte si očarujúcu vôňu zimných časov po celej miestnosti. Na to vám postačí pridať pár kvapiek esenciálneho oleja do vašej aromalampy alebo difuzéra. Celou miestnosťou sa tak rozvinie luxusný nádych korenia a pomaranča, ktorá vám pripomenie obdobie pohody a rodinných zážitkov. Zmes je samozrejme čisto prírodná.
Doprajte si skvelú a dych vyrážajúcu ozdravnú kôru, ktorá sa zasadí o vašu dobrú náladu cez celé vianočné obdobie. Znovu prepojte svoje telo s rýdzou prírodou a hlavne ...rozkvitnite do krásy...

Prečo si vybrať sadu Kvitok VIANOČNÝ VEČER:

  • unikátna luxusná kozmetika slovenskej výroby pochádzajúca z čistej prírody a vedeckých poznatkov
  • sada vhodná pre ženy v každom veku poteší telo i myseľ
  • jedinečné zloženie vybraných vegánskych ingrediencií prvotriednej kvality
  • obsah vzácnych olejov a liečivých éterických olejov šetrne čistí a stará sa o pokožku
  • očarujúca vôňa vianočného korenia so sladkým nádychom šťavnatého pomaranča pozitívne pôsobí na psychiku
  • bez umelých farbív a konzervantov
  • pomáha regulovať strie a tmavé škvrny na pokožke a poskytuje jej vláčnosť
  • perfektne hydratuje a nevysušuje pokožku
  • postará sa o príjemné a pohodové sviatky
  • ideálny ako vianočný darček

Parametre:


Farba: biela
Vôňa: korenená
Obsah: krém 60 ml, balzam 40 g, olej 10 ml
Zloženie: telový krém - Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Persea Gratissima Oil, Tocopherol - Helianthus Annuus Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Cinnamomum Zeylanicum Oil, Eugenia , *Linalool, *Benzyl Benzoate, *Limonene, telový balzam - Theobroma Cacao Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter, Helianthus Annuus Seed Oil a Calendula Officinalis Flower Extract, Tocopherol, Citrus Aurantium Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Eugenol, Cinnamal, Linalool, Benzyl Benzoate, Limonene, esenciálny olej - Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Cinnamomum Zeylanicum Oil, Eugenia Caryophyllu , *Cinnamal, *Linalool, *Benzyl Benzoate, *Citral, *Limonene
* prirodzene sa vyskytujúce v siliciach
Parametre