Bude sa vajíčko SVAKOM kotúľať aj k vám? 💋 DARČEK k produktom SVAKOM nad 25 € práve teraz! 💋
Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Sada Sweet Smile Couple's Toy set

Sada Sweet Smile Couple's Toy set

7 dielna vibračná sada Sweet Smile Couple 's Toy set v červenej farbe pre začiatočníkov aj pokročilých používateľov. Z hebkého silikónu a odolného ABS plastu.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Ste zvedaví, chcete do začiatku nejaké erotické hračky a neviete aké vybrať? Dajte šancu tejto 7 dielnej sade Sweet Smile Couple 's Toy set. Je úplne vhodná nielen pre začiatočníkov, ale aj pokročilých. Set obsahuje análny kolíček s prísavkou, vibračný krúžok na penis a semenníky, stimulátor žaluďa, venušine guličky, vibračný prstový stimulátor, malú vibračnú patrónku a veľkú vibračnú patrónku. S touto bohatou sadou objavíte nové obzory v oblasti erotických pomôcok a hračiek. Celá súprava je vyrobená z mimoriadne hebkého silikónu s PU povrchovou úpravou a vibračné patrónky sú z odolného ABS plastu a majú každá 7 vibračných a pulzačných režimov. Veľká patróna je poháňaná jednou monočlánkovou batériou typu LR1 a malá patróna je poháňaná 3 batériami typu L1154F. Obe patrónky možno použiť aj samostatne ako mini vibrátory alebo dráždidlá a batérie sú súčasťou balenia.

Análny kolíček má úzku špičku a stimulujúce vrúbky v podobe závitu. Je mäkký, jemný a flexibilný. Disponuje slinou prísavkou pre možnosť uchytenia na hladký povrch, napríklad na kachličky v kúpeľni, a dovoľuje tak vzrušujúce okamihy bez použitia rúk. Krúžok na penis je pevný avšak roztiahnuteľný. Ľahko vás priškrtí a tým predĺži erekciu a oddiali ejakuláciu. S možnosťou pridania malej vibračnej patrónky sa stane úžasným dráždidlom pre vás aj partnerku. Stimulátor žaluďa je pomôcka pre pánov. Do užšej strany dajte väčšiu vibračnú patrónku a do druhej strany zasuňte žaluď. Jemné stimulačné kefky vnútri budú váš penis neuveriteľne vzrušovať. Venušine guličky sú zase pomôckou pre ženy, ktoré dokážu vyvolávať príjemné prirodzené vibrácie každým pohybom, ale sú tiež zároveň zdravotnou pomôckou na spevnenie panvového dna. Napomáhajú k rovnému držaniu tela a bojujú s predčasnou inkontinenciou. Navyše s posilnenými svalmi dokážete lepšie objať mužov penis a aj vy ucítite orgazmy intenzívnejšie. Vibračný návlek na prst je prstový stimulátor s výraznými stimulačnými textúrami. Môžete ho použiť ako dráždidlo klitorisu alebo iných erotických zón s pomocou väčšie vibračnej patrónky.

Jednoduché ovládanie je u oboch patrón rovnaké. Krátkym stlačením tlačidla na konci patrónky zapne vibrácie a ďalšími krátkymi stlačeniami prepínate jednotlivé režimy. Vibrácie vypnete podržaním tlačidla po dobu 3 sekúnd.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití časti sady opatrne opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok. Niektoré časti nie sú vodeodolné, preto odporúčame otrieť pomôcky vlhkou handričkou.

Prečo si vybrať sadu Sweet Smile Couple 's Toy set:

  • sedemdielna vibračná sada pre začiatočníkov aj pokročilých
  • partnerské aj sólo hračky pre objavenie nových možností v oblasti sexu
  • kvalitný extra hebký silikón s PU povrchovou úpravou
  • dve vibračné patrónky z odolného ABS plastu
  • silný a diskrétny motor ponúka 7 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • jednoduché ovládanie
  • batérie súčasťou balenia
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová
Materiál: silikón, ABS plast, PU
Rozmery: dĺžka análneho kolíka 11 cm, priemer kolíka 2,5 cm, šírka základne 5 cm, dĺžka krúžku na penis 9,5 cm, priemer krúžku na penis roztiahnuteľný od 3,4 cm, dĺžka stimulátora žaluďa 9,5 cm, priemer stimulátora 4 cm, celková dĺžka guličiek 20,5 cm, dĺžka manipulačného pútka 9,5 cm, priemer guličiek 3,5 cm, váha guličiek 80 g, dĺžka návleku na prst 7,5 cm, priemer návleku 3 cm, dĺžka väčšej patrónky 8,6 cm, použiteľná dĺžka 6,5 ​​cm, priemer 2,2 cm, dĺžka menšej patrónky 7 cm, použiteľná dĺžka 4,5 cm, priemer 2 cm
Vibrácie: áno
Pohon: 1 x LR1, 3 x L1154F
Vodeodolnosť: nie
Lubrikácia: iba lubrikanty na vodnej báze
Parametre