Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Sada ToyJoy ADVENTUROUS ANAL STARTER KIT

Sada ToyJoy ADVENTUROUS ANAL STARTER KIT

9 - dielna sada ToyJoy Adventurous ANAL STARTER KIT obsahuje análne kolíky, vibrátor, krúžky a návleky na penis.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Ste vyznávačom análneho sexu? Potom nesmie chýbať vo vašej zbierke táto sada ToyJoy Adventurous ANAL STARTER KIT prevažne v čiernej farbe, ktorá uspokojí všetky nadržané zadočky. Set je vyrobený prevažne zo zdravotného silikónu, nájdete tu ale aj kúsky z TPR materiálu a ABS plastu.
Poďme si predstaviť jednotlivé pomôcky: silikónový vibrátor ponúka jeden stupeň vibrácie, je v čiernej farbe, anatomicky tvarovaný a od zaoblenej špičky sa postupne rozširuje. Ovládanie je jednoduché a to jednoduchým otočením spodnej časti vibrátora. Silikónové análne kolíky sú menších rozmerov, anatomicky tvarované a zakončené menšou základňou. Silikónový análny kolík je zároveň masérom prostaty, takže urobíte okrem potešenia aj niečo pre svoje zdravie. Ďalšou a poslednou pomôckou z radu silikónových hračiek je análny kolík s úchytom na dva prsty, aby sa s ním lepšie manipulovalo a dobre sa vyťahoval z akejkoľvek dierky. Návleky na penis sú vyrobené z TPR materiálu, sú celkom tri a majú rôzne prevedenia - od hladkého, cez jemné malé guličky až po dlhšie dráždivé výstupky na bokoch. Návleky sú transparentnej farby. Súčasťou balenia je aj lubrikačný gél ktorý zabezpečuje, že vaše análne dobrodružstvo bude naozaj hladké!
Pokiaľ si budete užívať sadu vo dvoch, prekvapia vás okvetné lístky ruží, ktoré sú taktiež jej súčasťou a je možné ich rozsypať kdekoľvek, trebárs na posteľ alebo do vane.

Prečo si vybrať sadu ToyJoy Adventurous ANAL STARTER KIT:

  • široký výber análnych pomôcok pre uspokojenie vašich potrieb
  • hračky z príjemného hebkého silikónu a TPR materiálu
  • jednoduchá manipulácia vďaka úchytom
  • prepracovaný dizajn všetkého súčasťou setu
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, transparentná fialová a biela
Materiál: silikón, TPR materiál, ABS plast, polyester
Rozmery: vibrátor: celková dĺžka 18,5 cm, použiteľná dĺžka 15,6 cm, priemer 2,5 - 4 cm; análny kolík: celková dĺžka 8,6 cm, použiteľná dĺžka 7,2 cm, priemer 1,4 - 2,7 cm; kolík s masérom prostaty: celková dĺžka 12 cm, použiteľná dĺžka 7,8 cm, priemer 2,1 - 3,1 cm; análny kolík s dvomi úchytmi: celková dĺžka 17,2 cm, použiteľná dĺžka 12,5 cm, priemer 1,7 - 3,2 cm; návlek na penis bielej farby: dĺžka 11,3 cm, neroztiahnutý vonkajší priemer 3,6 cm, vnútorný 2 cm; 2 x návlek na penis vo fialovej farbe: dĺžka 8,7 cm, priemer vonkajší 3,3 cm, vnútorný 2,5 cm
Vibrácie: áno
Vodeodolnosť: áno (okrem vibrátora a vibračného kolíku)
Pohon: 2 x AAA batéria, 3 x AG13 baterie (súčasťou balenia)
Poznámka: foto celej sady je iba ilustračné!

Parametre
Zaradenie do kategórií
Vibrátory