Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Sada You2Toys POWERBOX Mens kit

Sada You2Toys POWERBOX Mens kit

Sada You2Toys POWERBOX Mens kit pre mužov obsahujúcu vákuovú pumpu s odnímateľným vibračným vajíčkom, análnym kolíkom, erekčným krúžkom, mini vaginou.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Štvordielna sada erotických pomôcok pre mužov POWERBOX Mens kit z kolekcie You2Toys. Nájdite všetko, čo potrebujete k vaším dokonalým sólo hram. Nevylučuje sa však ani použitie vo dvoch, spolu s partnerom!

1. Transparentná modrá vákuová pumpa s odnímateľným vibračným vajíčkom na káblové diaľkové ovládanie dodá bezprostrednú silu vášmu penisu a efektívnu mužskú silu vášmu sebavedomiu. Táto pumpa má vypúšťací ventil a sedem režimov vibrácií, ktoré môžete jednoducho ovládať pomocou jediného tlačidla.
2. Ďalšou hračkou v tomto ero-boxíku je malý masturbátor do ruky so vstupom v tvare vagíny a verne vytvarovanými vonkajšími pyskami. Vnútorný tunel tohto masturbátora je textúrovaný, pre čo najvernejší zážitok, priemer je veľmi flexibilný, prispôsobí sa každej veľkosti penisu.
3. Tretím pomocníkom z tejto súpravy pri vašich intímnych hrách je análny, modrý-transparentný kolíček, ktorý je navyše aj vibračný, čo ocenia najmä milovníci análneho potešenia. Jeho tvar sa rozširuje kužeľovito,, čo je typické pre análne pomôcky. Nakoniec rozšírená základňa oddeľuje funkčnú časť od riadenia intenzity vibrácií. Jeho veľkosť bude vyhovovať skôr menej skúseným používateľom.
4. A poslednou, nemenej zaujímavou pomôckou je roztiahnuteľný, erekčný krúžok na penis, pre udržanie erekcie a oddialenie ejakulácie, v rovnakej farbe ako mini masturbátor.

Prečo si vybrať súpravu You2Toys POWERBOX Mens kit:

  • výber štyroch rôznych nástrojov pre ešte väčšiu zábavu
  • Všetko, čo potrebujete pre vzrušujúce hry s partnerom
  • kvalitný a pružný (prispôsobiteľný) materiál
  • jednoduchá údržba, ľahké umývanie

Parametre:


Farba: modrá transparentná, biela
Materiál: ABS, TPE, PVC, SAN bez ftalátov podľa nariadenia EÚ REACH
Rozmery: vákuová pumpa - celková dĺžka 20 cm, hĺbka vkladania 19 cm, priemer valca 5,7 cm, dĺžka hadice 24 cm, dĺžka strely 5,5 cm; masturbátor so šnúrkami a štruktúrovaný kanál (celková dĺžka 10 cm, priemer je veľmi roztiahnuteľný); modrý priehľadný vibračný análny kolík (celková dĺžka 11,7 cm, hĺbka vkladania 9,5 cm, priemer max. 3 cm); krúžok na penis (priemer 0,6 cm - veľmi elastická), hrúbka 1,2 cm
Batéria: 2 x AAA, 3 x LR44
Parametre
Zaradenie do kategórií