Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Stimulátor klitorisu SATISFYER CURVY 1+ biely

Stimulátor klitorisu SATISFYER CURVY 1+ biely

Revolučný a dokonalý SATISFYER CURVY 1+ v bielej farbe ponúka 11 režimov bezkontaktné stimulácie klitorisu tlakovými vlnami a 11 vibrácií.
Farba:
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Kto by nepoznal SATISFYER? Minimálne jeden musíte mať doma a ak ho ešte nemáte, tak to musíte rýchlo napraviť. Teraz budete mať o dôvod viac. SATISFYER vypočul želania jeho užívateľov a prichádza s revolučným modelom CURVY 1+ vo snehovo bielej farbe, ktorý vás ohromí množstvom funkcií, bezkonkurenčným dráždením klitorisu a rozsiahlymi možnosťami ovládania cez mobil. Takže ak ste dodnes váhali, tak teraz už vážne nie je na čo čakať.
SATISFYER CURVY 1+ je malý špičkový prístroj, ktorý funguje na princípe vťahovania a vypúšťania vzduchu. Takéto tlakové vlny jemne a citlivo nasávajú váš klitoris v rôznych intervaloch, čím dochádza k tej najdokonalejšej bezkontaktnej stimulácii klitorisu, akú si ani nedokážete predstaviť. Milióny spokojných užívateliek hodnotia vákuové dráždenie SATISFYERU ako najintenzívnejšie a rýchle dosiahnutie veľmi búrlivých orgazmov, mnohokrát aj niekoľkonásobných. A teraz si tento luxus môžete dovoliť aj vy a to vrátane nového ovládania cez mobilnú aplikáciu. Aby toho nebolo málo, okrem 11 intenzít tlakových vĺn vás tiež poteší jeho 11 vibračných režimov, nezávisle ovládaných na vlnách. Čakajú vás najzmyselnejšie intímne chvíle, ktoré budete milovať.
CURVY 1+ je vyrobený z extrémne hladkého a zamatovo jemného mäkkého lekárskeho silikónu, ktorý úžasne hladí a láska vašu pokožku. Kombinuje ho odolný ABS plast na zadnej strane a má vskutku nádherný dizajn. Jeho telo je mierne zahnuté pre maximálne pohodlie pri manipulácii. Tlačidlá na ovládanie sú ľahko dostupné a ľahko hmatateľné, takže vás od vzrušujúcich momentov nebude nič vyrušovať. Nasaďte si náustok na váš klitoris a oddajte sa nekonečným vlnám vášne.
Mobilná aplikácia, ktorá je pre vás úplne zadarmo, ponúka naozaj širokú paletu použitia, či už výber z veľkého množstva prednastavených režimov v knižnici, vytvorenie vlastnej krivky či sekvencie pulzácií, zdieľanie s ostatnými užívateľmi, ovládanie hlasom alebo prepojenia na diaľku s telefónom partnera. Zaujímavou funkciou je synchronizácia hudby s pulzáciami a to z vášho playlistu vrátane možností prepojenie so Spotify. Ľudovo povedané počúvate svoju obľúbenú muziku a v jej rytme budete opojne rozmaznávaná. Vzrušujúca môže byť aj možnosť chatu a videorozhovoru. Môžete ho ovládať aj pomocou múdrych hodiniek. Zatiaľ fungujú iba s niektorými produktmi Apple, ktoré disponujú gyroskopom. V aplikácii tiež vidíte stav nabitia batérie.
Ako je už u SATISFYERU zvykom, tiež CURVY 1 + je vodotesný podľa certifikátu IPX7, čo vám ponúka vyskúšať ho v sprche či vo vani, kedy vás v spojení s teplou vodou čaká mimoriadna zábava a nabíja sa pomocou priloženého magnetického USB kábla.
Uvoľnite sa a prežite jazdu svojho života!

Ovládanie je veľmi jednoduché. Stredné tlačidlo so symbolom power podržte po dobu 2 sekúnd. Privíta vás krátka vibrácia a spustí sa prvý najslabší režim pulzácií. Krátkymi stlačeniami rovnakého tlačidla pridávate na sile vĺn a spodným tlačidlom ich zase uberáte. Podržte prostredné tlačidlo po dobu 2 sekúnd pre vypnutie vĺn. Pre vibrácie podržte vrchné tlačidlo so symbolom vlnky po dobu 2 sekúnd a spustí sa prvý režim vibrácií. Krátkymi stlačeniami meníte program vibrácií a pri opätovnom podržaní tlačidla sa vibrácie vypnú. Obe funkcie môžete zapínať, vypínať a meniť režimy nezávisle na sebe. Pre celkové reštartovanie stačí podržať tlačidlo so symbolom vlnky po dobu 10 sekúnd. Úspešnosť reštartu je vám potvrdená 5 vibráciami.
Stiahnite si v Google Play či App Store aplikáciu s názvom Satisfyer Connect a ovládajte intuitívne svoj Satisfyer pohodlne cez mobil. Po inštalácii budete mať ponuku vytvorených režimov či live control, ovládanie hlasom aj hudbou a po vytvorení free účtu môžete sťahovať vytvorené režimy inými užívateľmi a prepájať sa s nimi či s partnerom cez telefón. Bluetooth spustíte podržaním tlačidla power po dobu 4 sekúnd.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať stimulátor klitorisu SATISFYER CURVY 1+ bílý:

  • jedinečné bezkontaktné stimulačné zariadenie v nádhernom dizajne
  • neuveriteľne tiché vibrácie a pulzovania tlakových vĺn
  • zahnuté telo pre komfortnú manipuláciu
  • kvalitný zamatovo hebký silikón a odolný ABS plast
  • 11 rôznych vibračných aj pulzačných režimov
  • veľa možností ovládania cez mobilnú aplikáciu
  • ovládanie hlasom alebo hudbou či na diaľku s partnerom
  • vodotesný podľa certifikátu IPX7
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: biela
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 14,5 cm, priemer tela 4,5 cm, vnútorný priemer náustku 1,6 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze

Slovná značka a logá Bluetooth® sú registrované ochranné známky vlastnené spoločnosťou Bluetooth SIG, Inc. a akékoľvek použitie týchto značiek spoločnosťou EIS GmbH je na základe licencie. Apple, logo Apple a Apple Watch sú ochranné známky spoločnosti Apple Inc., názov Android a logo sú ochranné známky a vlastníctvo spoločnosti Google LLC. Funkcie Satisfyer App a Bluetooth® sú k dispozícii u jedného zo zahrnutých produktov. © 2020 EIS GmbH, všetky práva vyhradené.

Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Veľkosť:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Povrch:
Vlastnosti a funkcie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
14,50 cm
Priemer:
4,50 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka 14,5 cm, priemer tela 4,5 cm, vnútorný priemer náustku 1,6 cm