Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Návlek SATISFYER MEN ONE CHAMBERS OF PLEASURE
 telový

Návlek SATISFYER MEN ONE CHAMBERS OF PLEASURE telový

Vymeniteľná vnútorná vložka SATISFYER MEN ONE CHAMBERS OF PLEASURE v telové farbe z TPE materiálu, určená pre masturbátor SATISFYER MEN.
Variant:
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Masturbátor SATISFYER MEN je obľúbeným erotickým pomocníkom všetkých mužov. Jeho veľkou výhodou je, že ponúka možnosť výmeny vnútornej vložky. Každá vložka má inú textúru, preto bude pre vás ich používanie vždy novým zážitkom.
Vložku ľahko vymeníte behom niekoľkých sekúnd. Je vyrobená z príjemného materiálu TPE, ktorý verne pripomína ľudskú kožu.
V prípade, že sa rozhodnete použiť lubrikačný gél, odporúčame lubrikanty na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu pomôcky. Celú našu ponuku nájdete v sekcii Lubrikanty.
CHAMBERS OF PLEASURE vďaka svojim pružným stenám zmyselne pohltí váš penis a kým ho budete ponárať hlbšie, bude putovať stimulujúcimi komôrkami. Vo chvíli, keď aktivujete saciu schopnosť, podľahnete naozajstnej a vzrušujúcej intenzite, ktorá vám žiadna iná masturbačná pomôcka nemôže ponúknuť! Pocity, ktoré budete prežívať u masturbácie, budú nezabudnuteľné a vy nebudete chcieť skončiť!

Prečo si vybrať návlek SATISFYER MEN ONE CHAMBERS OF PLEASURE:

  • vložka s jedinečnou štruktúrou so stimulujúcimi komôrkami
  • jednoduchá výmena
  • vyrobená z TPE materiálu, ktorý je podobný ľudskej koži
  • zasunutie penisu do vložky vyvoláva realistické pocity
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: telová
Materiál: TPE materiál
Rozmery: dĺžka 21,8 cm, šírka 7,9 cm
Vibrácie: nie
Lubrikácia: gély na vodnej báze

pre údržbu: Vnútorná vložka do Satisfyeru Men vám pri správnej starostlivosti môže vydržať naozaj dlhú dobu. Vložku po použití vyberte a umyte teplou mydlovou vodou (použite čo najjemnejšie mydlo) a dôkladne osušte, potom aplikujte dezinfekčný prípravok SATISFYER MEN Disinfectant spray 300 ml a nechajte ho zhruba minútu pôsobiť a následne vložku vysušte jemnou handričkou, ktorá nepúšťa chlpy. Pre zachovanie pružnosti materiálu odporúčame použiť púder pre masturbátory, ktorý sa postará o to, aby bol materiál stále pružný a nestratil svoju kvalitu.

Parametre