Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
SAYU Menštruačné nohavičky Nízke s čipkou bordové veľkosť 40

SAYU Menštruačné nohavičky Nízke s čipkou bordové veľkosť 40

Čipkové nohavičky nízkeho strihu v odtieni bordó. Funkčná vložka je na prednej a zadnej strane šitá do oblúčika.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Čipkové nohavičky nízkeho strihu v bordovom odtieni. Nohavičky jemne vykrojené. Čipková časť nie je podložená. Funkčná vložka je na prednej a zadnej strane šitá do oblúčika. Vnútorná časť, ktorá je v kontakte s pokožkou, je z najjemnejšej merino vlny pre pocit sucha a má antibakteriálny účinok. Savá vrstva z bambusového froté strednej gramáže. Nepriepustná membrána na spodnej strane funkčnej vložky. Vonkajšia rozkroková časť je z bordového pružného úpletu.

ZLOŽENIE
Vnútorné vrstvy:
1) 100% merino vlna
krajina výroby: Česká republika
certifikát OEKO-TEX štandard 100 II. trieda

2) 80% bambusová viskóza, 20% polyester
krajina výroby: Česká republika
certifikát OEKO-TEX štandard 100 I. trieda

3) 100% polyuretán
krajina výroby: Česká republika

Vonkajšie vrstvy:
1) 80% polyamid, 20% elastan
krajina výroby: Taliansko
certifikát OEKO-TEX štandard 100 II. trieda

2) 68,5% polyamid, 21,3% elastan, 10,2% viskóza
krajina výroby: Taliansko
certifikát OEKO-TEX štandard 100 II. trieda

STAROSTLIVOSŤ
Než začnete nohavičky používať, vyperte ich, je to nutné pre aktiváciu savosti nohavičiek. Odporúčame v práčke s teplotou 40 ° C s odstreďovaním 1000 otáčok. Dôležité je použitie tekutého pracieho prípravku určeného na pranie vlny. Na ochranu merina perte nohavičky v ochrannom vrecku na jemnú bielizeň. Nepoužívajte aviváž, nohavičky by neboli savé a mohla by sa poškodiť membrána.
Po použití vypláchnite nohavičky v studenej vode, prípadne si môžete pomôcť mydlom vhodným na vlnu (lanolínové, olivové či marseillské), v žiadnom prípade však neodporúčame kozmetické mydlo, žlčové či jadrové mydlo s jeleňom. Nohavičky v krokovej časti jemne šúchajte (nedrbte) a nežmýkajte, skôr vytlačujte, takto Vám merino zostane dlho hebké a nebude žmolkovať. Potom ich vyperte v práčke na 40 ° C a nechajte ich uschnúť naruby, nesušte však nohavičky priamo na kúreniu. Nohavičky môžete vyprať aj neskôr, len ich nechajte po ručnom vypláchnutí uschnúť naruby. Potom ich môžete vyprať s ostatnou bielizňou, kedy sa Vám to bude hodiť.

Parametre