Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Gél Secret Play Delay Gel for Men Endless Pleasure 15 ml

Gél Secret Play Delay Gel for Men Endless Pleasure 15 ml

Gél pre mužov s výťažkami z harmančeka a nechtíka lekárskeho pre oddialenie vyvrcholenia. S pumpičkou pre jednoduchú aplikáciu.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Tento gél vylepší vaše sexuálne sebavedomie. Je špeciálne vyvinutý, aby dokázal oddialiť vyvrcholenie u muža. Tento oneskorovací gél na penis musí byť aplikovaný pred sexuálnym stykom a pomáha mužom vychutnať si príjemnejší a trvalejší sexuálny zážitok. Oddiaľujúci gél s harmančekom a výťažky z nechtíka lekárskeho, ktoré spomaľujú orgazmus a s mätou, ktorá vytvára chladný efekt. Aplikuje sa na vzpriamený penis na žaluď, začnite s malým množstvom gélu, prípadne množstvo zvýšte, kým nenájdete pre vás potrebnú dávku. Bezpečná cesta k dlhotrvajúcemu sexuálnemu uspokojeniu.
Ďalšie produkty značky SECRET PLAY nájdete tu.

Prečo si vybrať gél Secret Play Delay Gel for Men Endless Pleasure 15 ml:

  • určený pre mužov k oddialeniu vyvrcholenia
  • gél s mätou pre chladivý účinok
  • stačí naniesť na vzpriamený penis na žaluď a jemne vmasírovať
  • praktické balenie s pumpičkou

Parametre:


Obsah: 15 ml
Zloženie: Aqua, Glycerin, Cyamopsis Tetragonoloba Gum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Urea, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Tocopheryl Acetate, Vhamomilla Recutita Flower Extract, Calendula Officinalis Extract, Mentha Arvensis Herb Oil, Lactic Acid, Sodium Saccharin, Citric Acid
Použitie: Kozmetický výrobok pre vonkajšie použitie. Nejedzte. Neaplikujte v oblasti očí alebo na rany. Držte mimo dosahu detí. Uchovávajte na chladnom a suchom mieste a chráňte pred slnkom.
Pozn .: Spotrebujte do 6 mesiacov od otvorenia
Vyrobené: Španielsko
Parametre