Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Gél SEDORY WOMEN orgasm 15 ml

Gél SEDORY WOMEN orgasm 15 ml

Špeciálny gél SEDORY WOMEN orgasm 15 ml vytvárajúci na ženských intímnych partiách úžasný pocit vibrácií. Gél na vodnej báze s vôňou mentolu.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Tekutý vibrátor s mentolovou vôňou? Áno! Jedná sa o unikátny gél pre dámy SEDORY WOMEN orgasm 15 ml, ktorý sa aplikuje na intímnu oblasť jemnou masážou a po jeho použití vytvára úžasné stimulačné pocity s vibračnými vlnami, ktoré zosilňujú váš orgazmus. Stačí naniesť pár kvapiek na klitoris a pol minútky masírovať a potom si už len užívajte vibrácií. Pôsobí približne 20 minút, potom môžete aplikáciu zopakovať. Gél sprostredkováva jedinečný pocit a väčšie potešenie pre ženy a tým pre celú dvojicu pri párovom milovaní. Použiť ho samozrejme môžete aj k sebauspokojeniu. Elegantné balenie s pumpičkou uľahčuje dávkovanie. Dávajte pozor - gél krásne vonia mentolom, nie je však konzumovatelný, je určený len na vonkajšie použitie.
Zažite nové pocity pri vašich erotických hrách so SEDORY WOMEN orgasm!

Prečo si vybrať gél SEDORY WOMEN orgasm 15 ml:

  • jedinečný gél pre neuveriteľný pocit
  • vytvára úžasné stimulačné pocity s vibračnými vlnami
  • zosilňuje ženin orgazmus
  • jemná mentolová vôňa
  • elegantná striebrosivá tuba s pumpičkou pre ľahké dávkovanie

Parametre:


Obsah: 15 ml
Zloženie: Aqua, Glycerín, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Peg-40 hydrogenated Castor Oil, Aroma, Benzoic Acid, Sodium Hydroxide, Limonene
Parametre