ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
FF SHOCK THERAPY REPLACEMENT PADS

FF SHOCK THERAPY REPLACEMENT PADS

12 kusov vinylových elektród FF SHOCK THERAPY REPLACEMENT PADS pre priaznivcov elektro sexu k stimulácii kdekoľvek na tele.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Láka vás netradičné dráždenie, akým stimulácia elektrickým prúdom bezpochyby je? Vinylové elektródy FF SHOCK THERAPY REPLACEMENT PADS vám spolu s vhodným zdrojom prinesú horúce chvíľky ľahko a bezpečne. Túto sadu výmenných podložiek je možné použiť so setom FF SHOCK THERAPY DELUXE TRAVEL KIT . Využijete ich najmä pre stimuláciu väčších svalov ako zadoček, stehná, brucho a samozrejme vaše intímne partie.
Elektródu jednoducho pripojíte konektorom ku generátoru, dáte na miesto, spustíte generátor a slastné pocity na seba nenechajú dlho čakať. Podložky sú samolepiace a ľahko sa čistí. Olovené vodiče a adaptéry nie sú súčasťou balenia. V balení 12 kusov elektród. Na zvýšenie vodivosti použite vždy špeciálny gél pre elektro sex.
Stimulujte ktorúkoľvek časť svojho tela alebo svojej polovičky, a to vrátane intímnych partií.

VAROVANIE: Osoby s elektronickými alebo kovovými implantátmi (napr. Kardiostimulátory) nesmú používať stimulačný elektrický prúd bez predchádzajúcej konzultácie s ošetrujúcim lekárom. Toto sa týka aj osôb s rôznymi srdcovými problémami vrátane srdcovej arytmie.
Stimulácia nesmie byť nikdy vykonávaná tak, aby elektrický prúd prechádzal cez mozog alebo srdce! Nikdy nestimulujte hrtan a oblasť krku. Sťahy svalov (svalové kŕče) v tejto oblasti by mohli viesť k uduseniu. Elektrické stimulátory nesmú byť používané v blízkosti výbušných alebo horľavých materiálov. Stimulačný elektrický prúd sa nesmie používať počas tehotenstva. Stimulačný elektrický prúd môže byť používaný len na zdravej pokožke.
Uchovávajte mimo dosahu detí!
Nikdy sa nepokúšajte otvoriť alebo rozmontovať akýkoľvek produkt určený pre elektrosex, pretože by došlo k poškodeniu vnútornej konštrukcie produktu, čím by boli porušené záručné podmienky.

DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: Aby ste všetky kvality elektród užili naplno, potrebujete ešte generátor elektrického prúdu!

Prečo si vybrať FF SHOCK THERAPY REPLACEMENT PADS:

  • možnosť vyskúšať elektrostimuláciu takmer na celom tele
  • vinylové prevedenie
  • vodivé po celej ploche
  • ľahké a tenké
  • samolepiace, fungujú aj po niekoľkých použitiach
  • 12 kusov v balení

Parametre:


Farba: biela, čierna
Materiál: vinyl
Rozmery: 4,5 x 6,7 cm
Použitie e-stim: áno
Parametre
Parametre:
Pripojenie:
 
Póly:
 
Vlastnosti:
Materiál:
Balenie:
1574 
Rozmery:
Celková dĺžka:
0,00 cm
Použiteľná dĺžka:
0,00 cm
Priemer:
0,00 cm
Hmotnosť:
0,00 g
Podrobnejšie údaje: