ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Sprcha análna FF Series Beginner's Enema

Sprcha análna FF Series Beginner's Enema

Análna sprcha pre dámy aj pánov FF Series Beginner 's Enema z PVC materiálu, s dvoma tryskami pre análny aj vaginálny výplach.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Čistota je dôležitá. A keď sa navyše jedná o hygienu intímnych oblastí alebo análu, je o to dôležitejšie. Análna sprcha FF Series Beginner 's Enema váš análik vypláchne tak, že si môžete byť istí, že riťka dostane to najlepšie, čo si môže priať.
Jej objem približne 200 ml a rovná tryska sú ideálnymi parametrami pre pohodlné vypláchnutie. Tryska u mužov cieli na prostatu a bude ju pri používaní jemne stimulovať, čo pre ňu bude vzrušujúci zážitok. Ženy ju zase môžu použiť pre výplach vagíny. Trysky sú v balení celkom dve a obe, aj balónik sú vyrobené z príjemného PVC materiálu bez ftalátov, ktorý je hypoalergénny a veľmi ľahko sa udržuje jeho hygiena.
V prípade, že sa rozhodnete použiť lubrikant, možno použiť akékoľvek gély. Po každom použití sprchu ľahko vyčistíte čističom erotických pomôcok. Súčasťou balenia je aj čierna maska ​​na oči. Dôkladná sprcha pred análnym sexom, ktorá uľahčí prístup, uvoľňuje a zároveň pomôže, aby sex nebol bolestivý a užili si ho obaja partneri.

Prečo si vybrať sprchu análnu FF Series Beginner 's Enema:

  • jednoduchá manipulácia
  • možnosť análneho aj vaginálneho použitia
  • pomôcka vhodná pre mužov aj ženy
  • ľahká údržba pomocou vody a mydla
  • dva vymeniteľné nástavce

Parametre:


Farba: čierna
Materiál: PVC materiál
Rozmery: celková dĺžka 20,5 cm, dĺžka viac trysky 5,7 cm, priemer 1,5 cm, dĺžka menšie trysky 2,5 cm, priemer 1,5 cm, priemer sprchy 6 cm
Parametre