ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Sprchový gél pre mužov Bohemia GIFTS Helík 250 ml

Sprchový gél pre mužov Bohemia GIFTS Helík 250 ml

Báječný sprchový gél na telo aj na vlasy v originálnej a štýlovej fľaštičke motorového oleja. Podmanivá moderná vôňa omámi vaše zmysly.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Aj skutoční gentlemani majú právo na svoju súkromnú chvíľku. Urobte si radosť, rozmaznávajte sa a vytvorte len a len pre seba jedinečnú uvoľnenú atmosféru. Tento sprchový gél pre mužov Bohemia GIFTS Helík vám pripraví množstvo relaxačných momentov. Je s láskou vyrobený v Českej republike a jeho unikátne zloženie ponúkne fantastickú starostlivosť o celé telo aj vlasy. Je dermatologicky testovaný, takže bude vhodný na každodenný rituál. Tento hodvábny ošetrujúci gél šetrne a účinne umýva, navyše perfektne osviežuje, dokonale hydratuje pokožku a zabraňuje jej nadmernému vysušovaniu. Preto po ňom zostane koža zamatovo jemná a vláčna. Možno ho použiť aj na vlasy, takže si môžete dopriať fenomenálnu domácu wellness kôru. Prepožičia vám svoju modernú a podmanivú vôňu, ktorá omámi všetky zmysly. Štýlová fľaštička vo výnimočnom dizajne motorového oleja je blízka všetkým mužom a preto si ho tiež ľahko obľúbite.
Vyberte si pre svoju hygienu originálny prípravok, ktorý vás bude lákať.

Prečo si vybrať sprchový gél pre mužov Bohemia GIFTS Helík:

  • unikátny ošetrujúci gél pre mužov v originálnej a štýlovej dizajnovej fľaštičke
  • špičková kozmetika pre celé telo aj vlasy s očarujúcou modernou pánskou vôňou
  • skvele osviežuje a zanechá kožu jemnú a vláčnu
  • chráni pred vysušovaním a dokonale hydratuje pokožku
  • možno použiť aj na tvár či ako penu do kúpeľa

Parametre:


Obsah: 250 ml
Vôňa: osviežujúca
Zloženie: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Polyquaternium-7, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Limonene, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200
Parametre