Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Sprchový gél pre mužov Bohemia GIFTS 4v1 250 ml

Sprchový gél pre mužov Bohemia GIFTS 4v1 250 ml

Báječný sprchový gél, šampón, telové mydlo a pena do kúpeľa v jedinej, originálnej a štýlovej fľaštičke. Podmanivá moderná vôňa omámi zmysly.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Aj skutoční gentlemani majú právo na svoju súkromnú chvíľku. Urobte si radosť, rozmaznávajte sa a vytvorte len a len pre seba jedinečnú uvoľnenú atmosféru. Tento sprchový gél pre mužov Bohemia GIFTS 4v1 vám pripraví množstvo relaxačných momentov. Je s láskou vyrobený v Českej republike a jeho unikátne zloženie ponúkne fantastickú starostlivosť o celé telo aj vlasy. Je dermatologicky testovaný, takže bude vhodný na každodenný rituál. Tento hodvábny gél šetrne a účinne umýva, navyše perfektne osviežuje, dokonale hydratuje pokožku a zabraňuje jej nadmernému vysušovaniu. Preto po ňom zostane koža zamatovo jemná a vláčna. Možno ho použiť aj na vlasy, ruky aj tvár. Dokonca ho možno pridať do vane a dopriať si fenomenálny wellness s bublinkovým kúpeľom. Prepožičia vám svoju modernú a podmanivú vôňu, ktorá omámi všetky zmysly. Štýlová fľaštička vo výnimočnom dizajne motorového oleja je blízka všetkým mužom a preto si ho tiež obľúbite.
Vyberte si pre svoju hygienu originálny prípravok, ktorý vás bude lákať.

Prečo si vybrať sprchový gél pre mužov Bohemia GIFTS 4v1:

  • unikátny gél pre mužov v originálnej a štýlovej dizajnovej fľaštičke
  • špičková kozmetika pre celé telo aj vlasy s očarujúcou modernou pánskou vôňou
  • skvele osviežuje a zanechá kožu jemnú a vláčnu
  • chráni pred vysušovaním a dokonale hydratuje pokožku
  • možno použiť aj na tvár či ako penu do kúpeľa

Parametre:


Obsah: 250 ml
Vôňa: osviežujúca
Zloženie: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Polyquaternium-7, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Limonene, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200
Parametre