ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Sprej Loovara EASY ENTRY 100 ml

Sprej Loovara EASY ENTRY 100 ml

Fantastický sprej Loovara EASY ENTRY s objemom 100 ml. Znecitlivujúci efekt vegánskeho zloženia ideálny pre nespútané a bezbolestné análne hry.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Či už ste skúsení v oblasti análneho uspokojovania, alebo sa ešte len chystáte objaviť čaro análnych hrátok, iste vás poteší pomocník, vďaka ktorému sa stane táto obávaná praktika príjemnejšou. Vyskúšajte tento unikátny sprej Loovara EASY ENTRY a zamilujte si vzrušujúce a úplne nové zážitky intímnej rozkoše. Vo fľaštičke s objemom 100 ml sa nachádza výnimočné vegánske zloženie nemeckej kvality, ktoré posunie úroveň vašich pikantností ešte ďalej. Dermatologicky testovaný sprej je citlivý k ľudskej pokožke, nedráždi, neobsahuje mikroplasty a skvele sa vstrebáva. Vďaka obsiahnutému mätovému oleju a extraktu z klinčeka krásne vonia, má znecitlivujúci účinok a výrazne zvýši elasticitu análneho otvoru pre intenzívnejšiu a predovšetkým bezbolestnú penetráciu. Stačí 2x - 4x nastriekať tenkú vrstvu pred vniknutím, ľahko vmasírovať a chvíľku počkať, než začne pôsobiť. Unisex prevedenie dovolí sprej použiť ako mužom, tak ženám a veľkou výhodou je, že nepoškodzuje materiál prezervatívov, takže ho môžete použiť aj s kondómom.
Vychutnajte si análne hrátky naplno a osloboďte svoje myšlienky od strachu z bolesti.

Prečo si vybrať sprej Loovara EASY ENTRY 100 ml:

  • luxusný sprej pre mužov aj pre ženy výnimočnej nemeckej kvality
  • unikátne vegánske zloženie citlivé k ľudskej pokožke
  • dermatologicky testovaný
  • nedráždi a neobsahuje mikroplasty
  • príjemná vôňa vďaka mätovému oleju a extraktu z klinčeka
  • má znecitlivujúci účinok a výrazne zvyšuje elasticitu análneho otvoru
  • kompatibilný s prezervatívmi
  • praktická fľaštička ponúkne jednoduchú aplikáciu

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 100 ml
Zloženie: Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Glycerín, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Eugenol, Spilanthes oleracea
Parametre