ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Gél stimulačný Happy Diva Spice Me Up Stimulate Gel 50 ml

Gél stimulačný Happy Diva Spice Me Up Stimulate Gel 50 ml

Fantastický stimulačný gél Happy Diva Spice Me Up Stimulate Gel 50 ml. Príjemný chladivý a ľahko brnivý efekt podporí prekrvenie a zintenzívni intímne prežitky.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Žijeme v uponáhľanej dobe plnej stresu. Pre mnoho žien dnešnej doby nie je teda jednoduché dosiahnuť orgazmus. Možno máte viac zamestnanú hlavu, možno si ho chcete jednoducho privolať, možno nie ste len poriadne nabudená. Zatiaľ! Stimulačný gél Happy Diva Spice Me Up Stimulate Gel s obsahom 50 ml vás vystrelí do intenzívneho orgasmického neba. Intímny gél však nie je len pre tých, ktorí majú ťažkosti. Perfektne ozvláštni sexuálnu rozkoš a dá vám pocítiť luxusný pocit v lone. A to aj mužom! Gél má príjemný chladivý, pre niekoho až hrejivý efekt, ktorý podporí prekrvenie penisu či sliznice a zvýši citlivosť žaluďa a klitorisu. Funguje takmer okamžite a po dobu 15 - 20 minút vám poskytne vzrušujúce vibrácie, ktoré skvalitnia a urýchlia vaše vyvrcholenie. Gél na vodnej báze bez chuti a zápachu je príjemne klzký, má hladkú textúru, nelepí a je dermatologicky a klinicky testovaný. Umožňuje použitie s erotickými pomôckami všetkých dostupných materiálov vrátane latexových prezervatívov. Fľaštička disponuje pohodlnou pumpičkou, ktorá vám uľahčí presnú a čistú aplikáciu.
Urobte si radosť a zažite slastný orgazmus, ktorý pocítite až v končekoch prstov.

Prečo si vybrať gél stimulačný Happy Diva Spice Me Up Stimulate Gel 50 ml:

  • unikátny intímny gél pre kvalitnejší orgazmus a intenzívne zážitky
  • navodí príjemný chladivý pocit s ľahkým náznakom brnenia
  • prekrvuje klitoris aj penis
  • gél bez chuti a zápachu
  • vhodné pre mužov aj pre ženy
  • kompatibilný so všetkými erotickými pomôckami
  • dermatologicky a klinicky testovaný
  • fľaštička s pumpičkou pre ľahké dávkovanie

Parametre:


Farba: transparentná oranžová
Obsah: 50 ml
Zloženie: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Alcohol Denat, Carbomer, Polysorbate 20, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Menthyl PCA, Disodium EDTA, Menthol, Cl 19140, Cl 17200, Aminomethyl Propanol
Parametre