Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Stimulátor pre ženy DREAM TOYS VIBES OF LOVE CHARMING SUNFLOWER magenta

Stimulátor pre ženy DREAM TOYS VIBES OF LOVE CHARMING SUNFLOWER magenta

Vodotesný stimulátor pre ženy DREAM TOYS VIBES OF LOVE CHARMING SUNFLOWER magenta má 9 vibračných a pulzačných režimov pre úžasné dráždenie tela.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Rovnako ako sa slnečnica natáča smerom k slnku, aj vy sa na chvíľu zastavte a smerujte svoju pozornosť na túto úžasnú erotickú hračku. Stimulátor pre ženy DREAM TOYS VIBES OF LOVE CHARMING SUNFLOWER v sexi vyzývavej farbe magenta za to stojí. Dizajnovo naozaj pekná záležitosť vám ponúkne aj veľa užitočných funkcií pre zmyselné prežitky. Je vyrobený z lekárskeho silikónu tak zamatovo hebkého, že nebudete chcieť prestať. Tvarom potom pripomína slnečnicu vo vázičce, má flexibilnú hlavičku a uprostred jemné stimulačné prvky v podobe jazýčkov a mäkkých ihličiek, ktoré v spojení s 9 vibračnými a pulzačnými režimami budú dokonale láskať váš klitoris, bradavky či iné erotogénne zóny. O tie sa postará silný a tichý motor. U spínacieho tlačidla je krásne zdobenie v podobe ornamentu. Aby nebola táto hračka len praktická, ale tiež dekoratívna, disponuje priehľadnou spodnou časťou, ktorá v zapnutom režime svieti farebne, pre každú vibráciu iná farbička. Krásne podsvieti napríklad nočný stolík. Ale aby šetril vašu peňaženku, ak bliká bez povšimnutia dlhšie ako 5 minút, sám sa vypne. Keby sa ale naozaj vybil, tak mu šťavu doplníte priloženým magnetickým USB káblom. Naviac je vodotesný podľa IPX7, takže si jeho služby môžete užiť aj v kúpeľni pod vodou.
Nič už vám nebráni užiť si dotyky plné nehy a mať slnko v duši.

Jednoduché ovládanie jediným tlačidlom na tele stimulátora zvládne každá. Podržte tlačidlo po dobu 2 sekúnd pre zapnutie a vypnutie. Následne meníte krátkym stlačením tlačidla stupne vibrácií a pulzácií. V zapnutom režime sa rozsvieti LED indikátor na spodnej strane a bude meniť farby v závislosti na zapnutom programe. Akonáhle prejdete všetkých 9 režimov, bude stimulátor naďalej svietiť a meniť farby bez vibrácií.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať stimulátor pre ženy DREAM TOYS VIBES OF LOVE CHARMING SUNFLOWER magenta:

  • nádherné dizajnové dráždidlo pre ženy v sexi farbe
  • mäkká a flexibilná hlavička so stimulačnými prvkami uprostred
  • vodotesný podľa IPX7
  • kvalitný a neskutočne hebký silikónový materiál
  • silný a tichý motor ponúka 9 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • dekoratívne farebné podsvietenie inteligentne priradené k jednotlivým stupňom vibrácií
  • šikovný režim vypnutia v prípade nečinnosti
  • jednoduché ovládanie jediným tlačidlom
  • dobíjacie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 15,3 cm, priemer hlavy 5,7 cm, priemer stimulujúceho prvku 2,9 cm, priemer tela 4,3 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre