Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Stimulátor pre ženy VIBES OF LOVE PLEASURE SNAIL magenta

Stimulátor pre ženy VIBES OF LOVE PLEASURE SNAIL magenta

Vodotesný stimulátor pre ženy v tvare slimáka VIBES OF LOVE PLEASURE SNAIL v sexi farbe magenta má silný tichý motor s 9 vibračnými a pulzačným režimami.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Slimáčik, slimáčik, vystrč rožky... Rožky vám síce neponúkne, zato vás skvele uspokojí inými funkciami, ktoré vás dostanú do varu. Stimulátor pre ženy VIBES OF LOVE PLEASURE SNAIL v sexi magenta farbe je dráždidlo v tvare slimáka. Práve vďaka tomuto neobvyklému tvaru sa skvele drží v ruke. Okrúhle telo je vyrobené zo zamatovo hebkého silikónu a má na bokoch decentné špirálovité textúry pre vzrušujúce dotyky. Vyústenie tela v tvare elipsy obsahuje uprostred jemné jazýčky a mäkké ihličky, ktoré s vami v spojení s 9 vibračnými a pulzačnými režimami urobia divy. Budú vám dokonale vzrušovať pysky, klitoris či bradavky a zaručene vás dovedú k intenzívnym orgazmom. Chod motora je silný avšak tichý. Tohto slimáka neutopíte, pretože je podľa certifikátu IPX7 vodotesný, čo napovedá, že ho môžete vyskúšať aj vo vani. Dobite slimákovi energiu ľahko priloženým magnetickým USB káblom a budete sa diviť, akou rýchlosťou vás ohromí.
Keď už mať doma zvieratko, tak jedine slimáka.

Jednoduché ovládanie pomocou tlačidla na tele stimulátora si zamilujete. Podržte tlačidlo po dobu 2 sekúnd pre zapnutie aj vypnutie. Rozsvieti sa LED indikátor a spustí sa prvý režim. Následne meníte krátkym stlačením tlačidla stupne vibrácií a pulzácií. Nič viac, nič menej.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať stimulátor pre ženy VIBES OF LOVE PLEASURE SNAIL magenta:

  • luxusný stimulátor v tvare slimáka s dráždivými jazýčkami
  • špirálová textúra na bokoch pre nezabudnuteľné okamihy
  • vodotesný podľa IPX7
  • kvalitný hebký silikónový materiál
  • silný a diskrétny motor ponúka 9 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • skvelá ergonómia pre pohodlnú manipuláciu
  • jednoduché ovládanie jediným tlačidlom
  • je nabíjateľný pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová
Materiál: silikón
Rozmery: celková dĺžka 10 cm, priemer okrúhleho tela 6 cm, dĺžka elipsy 6,8 cm, šírka elipsy 3,6 cm, dĺžka dráždidlá 3,4 cm, šírka dráždidlá 1,9 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre