Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
SUCK-O-MAT You2Toys

SUCK-O-MAT You2Toys

Inovatívny stimulátor penisu vierohodne napodobňuje orálny sex bez nutnosti použitia rúk, všetko automaticky s možnosťou nastavenia internzity a rýchlosti.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Ženy majú Womanizer, muži majú SUCK-O-MAT! Úplná novinka medzi simulátormi orálneho sexu. Masturbátor s inovatívnou technikou SUCK-O-MAT HANDS FREE masturbácie s interne riadenou stimuláciou a napájaním zo siete. Vaše intímne chvíľky budú teraz ešte lepšie a úplne bez pomoci rúk! Výkonné sacie impulzy vychádzajú z mäkkého, pružného silikónového púzdra, ktoré sa automaticky pohybuje rytmicky hore a dole po penise. Integrovaný krúžok zvyšuje dráždivý pocit!

Možnosti stimulácie možno nastaviť zvlášť:
5 úrovní intenzity a 5 rýchlostí = 25 rôznych možností. Sacie impulzy sa pohybujú od 42 za minútu na úrovni 1 až po 109 za minútu na úrovni 5. Sací výkon sa súčasne zvyšuje z 16 W na 30 W. Motor je schovaný v 20 cm dlhej, 13 cm širokej a 8 cm vysokej čiernej krabičke. Napájací kábel je dlhý 2 m, dĺžka silikónovej trubičky je 1,5 m. Objímka a filter (chráni motor pred tekutinami) sú umývateľné.

Aplikujte dostatočné množstvo lubrikantu na báze vody a vložte polovicu penisu do mäkkého, flexibilného silikónového puzdra. Nastavte intenzitu a rýchlosť a už nemusíte pohnúť ani prstom, len si užívajte ten skvelý pocit uspokojenia!

Prečo si vybrať SUCK-O-MAT You2Toys:

  • novinka vo svete stimulátorov orálneho sexu
  • inovatívna technika SUCK-O-MAT HANDS FREE Masturbácia - stimulácia bez použitia rúk
  • 5 rôznych stimulačných úrovní a 5 rýchlostí
  • napájanie zo siete
  • puzdro na penis vyrobené z kvalitného a rozťahovateľného silikónu

Parametre:


Farba: čierna
Materiál: ABS (krabička a gombíky), silikón (puzdro na penis), TPE (krabička), PP (filter). Všetky materiály sú podľa nariadenia EÚ REACH bez ftalátu.
Rozmery: masturbátor: vnútorná hĺbka 10 cm, vnútorný priemer 3 cm (roztiahnuteľný); dĺžka krabičky 20 cm, šírka 13 cm, výška 8 cm, dĺžka kábla 2 m, dĺžka silikónové hadičky 1,5 m
Pohon: sieťový kábel, balenie obsahuje napájací adaptér 100-240 V (európska zástrčka), výstup 12V / 3A
Parametre