ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Súprava Obsessive IVETTA bordó

Súprava Obsessive IVETTA bordó

Sexi dvojdielny set z jemnej čipky s detailom perál. Podprsenka s kosticami a elastickými pásikmi pre neodolatežný dekolt. Zmyselné brazílky s prestrihom.
Vyberte si vežkos:
26.50 €
Opis tovaru

Patrí krásna celočipková bielizeň k vašim favoritom a hžadáte komplet, ktorý bude parádnou vožbou na celodenné nosenie aj horúce zvádzanie? V tom prípade si zaslúžene nielen vašu pozornos môže získa výnimočná súprava Obsessive IVETTA v zmyselnej farbe pripomínajúcej možno aj vaše obžúbené červené víno. Skúste napríklad rozopnú o jeden alebo dva gombíky blúzky viac ako obvykle. Podprsenka a nohavičky sú ušité z neskutočne hebkej a zamatovo jemnej čipky, v ktorej sa budete cíti naozaj pohodlne ako v bavlnke. Materiál vyniká vysokou pružnosou, takže sa skvele prispôsobí vášmu telu a perfektne zdôrazní prednosti vašej siluety. Podprsenka s kosticami skvele vytvaruje vaše prsia, dekolt a stred spájajúci košíčky je navyše zvodne obohatený o tenké elastické prúžky pre potechu oka nejedného dychtivca. Dostatočnú podporu vnadám zaručia vpredu čiastočne nastavitežné ramienka. Tie sa za krkom spájajú v štýle obojku a nadväzujú na zadnom diele rozšírenými čipkovými popruhmi, čím zaručene upútate pozornos na krásu vášho chrbta. Zapínanie je riešené klasicky na rad kovových háčikov. Pôvabným detailom bielizne je asymetrická dekorácia tromi perličkami na pravom ramienku podprsenky a žavej časti lemu nohavičiek.
Krajkové nohavičky v rovnakom dizajne strihom zodpovedajú brazílkam, ktoré čiastočné vykrojenie povznesie krásu línií vášho pozadia. Laškovný trojuholníkový prestrih na ich prednom diele nabáda k roztúženým horúcim bozkom a sladkému pokračovaniu v réžii vášho natešeného milenca. V rozkroku sú obohatené o bavlnenú podšívku, ktorá vám dopraje maximálny komfort aj počas dlhšieho nosenia.
Roztúženým reakciám vášho partnera sa zaručene neubránite. Buďte rafinovaná, zapážte sviečky a pozvite svoj idol na nezabudnutežnú večeru, pričom najsladším dezertom budete vy sama.

Prečo si vybra súpravu Obsessive IVETTA :

  • mimoriadna erotická bielizeň decentného a jedinečného dizajnu
  • moderný strih modelu v zmyselne sýtej vínovej farbe
  • vežmi kvalitný pružný materiál sa príjemne nosí a prispôsobí sa krivkám
  • výnimočná zamatová čipka pre pocit ako v bavlnke počas celého dňa
  • podprsenka s kosticami skvele vytvaruje vaše prsia
  • dekolt a stred spájajúci košíčky je zvodne obohatený o tenké elastické prúžky
  • nohavičky v štýle brazíliek povznesú krásu línií vášho pozadia
  • bavlnená podšívka v rozkroku pre maximálny komfort
  • ponúkame vo vežkosti S/M a L/XL

Parametre:


Farba: bordó
Materiál: 90% polyamid, 10% elastan
Vežkos: S/M, L/XL

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Vlastnosti:
Materiálové zloženie:
90% polyamide, 10% elastan 
Články