Partner of Notino
Vežkonočné tradície inak ;)
ZźAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Súprava PASSION KYOUKA SET červená 2XL/3XL

Súprava PASSION KYOUKA SET červená 2XL/3XL

Zvodná súprava PASSION KYOUKA SET v červenom športovom dizajne s erotickým nádychom. Podprsenka aj minimalistické tangá zo širokých elastických pásikov.
Darček
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Sedí vám skôr športový štýl, avšak chcela by ste poteši partnera vo zvodnej bielizni, ktorá navodí príjemnú intímnu atmosféru a prebudí jeho zmysly? Potom je táto súprava KYOUKA SET od svetoznámej značky PASSION určená priamo vám. Podprsenka a minimalistické tangá v červenom prevedení odžahčeného štýlu presne vystihnú vᚠcharakter a zvýraznia vašu postavu. Zmyselné široké elastické prúžky s logom značky zaručia, že aj vy sa budete vo svojej bielizni cíti božsky. Pre mužské oko sú tu prázdne košíčky, ktoré lemujú prsia tenkými pružnými prúžkami. Kostice dodajú vášmu poprsiu tvar a šmrnc. Aby tento pohžad nemal úplne zadarmo, prostredný prúžok tajomne zahalí bradavky, takže bude musie použi aj trochu vlastnej fantázie, čo bude výnimočne vzrušujúce. Nastavitežné ramienka a klasické zapínanie vzadu rozšíria boky podprsenky jemným priehžadným tylom, aby podprsenka skvele sedela. Tangá v rovnakom dizajne podporia celkový vzhžad a v rozkroku majú bavlnenú podšívku pre vaše maximálne pohodlie.
Zvádzajte partnera ale nezabúdajte aj na svoje pocity. Spojte príjemné s užitočným. Buďte sexy, buďte atraktívna, buďte svoja.

Prečo si vybra súpravu PASSION KYOUKA SET červenú:

  • zvodná erotická bielizeň športového dizajnu pre odvážne ženy
  • široké elastické prúžky s logom sprevádza celý model
  • otvorené košíčky s kosticami podporia vzhžad dekoltu
  • nastavitežné ramienka pre perfektné tvary
  • pásik cez bradavky prebudí erotickú fantáziu
  • minimalistické tangá s bavlnenou podšívkou v rozkroku
  • ponúkame vo vežkosti S / M, L / XL a 2XL / 3XL

Parametre:


Farba: červená
Materiál: 75% polyester, 15% polyamid, 10% elastan
Vežkos: S / M, L / XL, 2XL / 3XL
Parametre