Partner of Notino
Vežkonočné tradície inak ;)
ZźAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Súprava BE WICKED ORIAN Set black

Súprava BE WICKED ORIAN Set black

Elegantná nádherná súprava BE WICKED ORIAN Set v čiernej farbe. Luxusná prepracovaná čipka, jemne priesvitný dekolt, príjemný materiál a pohodlné nohavičky.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Dámy, priznajme si, že aj keď erotické prádlo splní svoj účel, mnohokrát nie je dvakrát pohodlné. A čo takto spoji príjemné s užitočným? S touto súpravou BE WICKED ORIAN Set v čiernom prevedení sa budete nielen cíti ako na obláčiku, budete tiež sakramentsky sexy. Elegantný top so širokými ramienkami z nádhernej precízne prepracované čipky zmyselne poodhalí vᚠdekolt a bruško. Aby partner nemal nič zadarmo, košíčky bez kostíc a bez výplne sú ešte podšité jemným tylom, aby bola vaša cnos zachovaná. Pod výstrihom je elastický pásik, aby bielizeň pekne držala tam kde má a ozdobí vás priehžadný pás, ktorý decentne odhalí vašu sladkú kožu. Bruško už je úplne zahalené saténovo jemnou a príjemnou tkaninou, rovnako ako nohavičky trenýrkového typu, ktoré pôsobia vznešene, ale sú maximálne pohodlné. Vďaka tejto bielizni môžete nielen zvádza, ale tiež sa uloži do ríše snov, pretože je súprava výnimočne komfortná aj na spanie. Po prebudení však môžete opä nahodi zvodný pohžad a nehžada zase iný erotický model, ktorý by ste si prezliekla.
Premeňte sa v bohyňu, ktorá sa ku všetkému bude cíti skvelo aj v erotickom spodnom prádle. Táto súprava nesmie chýba vo vašom šatníku.

Prečo si vybra súpravu BE WICKED ORIAN Set black:

  • luxusný set erotickej spodnej bielizne pre ženy
  • spojenie jemného saténu a nádherné kvetinové čipky
  • výnimočne komfortná avšak zvodná bielizeň
  • nepriehžadnos pŕs podporená tylovou podšívkou
  • pohodlné nohavičky v štýle treniek
  • vežmi pružný a prispôsobivý materiál
  • ponúkame vo vežkosti S, M, L a XL

Parametre:


Farba: čierna
Materiál: čipka 95% polyamid, 5% elastan, tkanina 95% viskóza, 5% elastan
Vežkos: S, M, L, XL
Parametre