Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Sviečka masážna BIJOUX MELT MY HEART CANDLE MASSAGE chocolate 70 ml

Sviečka masážna BIJOUX MELT MY HEART CANDLE MASSAGE chocolate 70 ml

Luxusná masážna sviečka BIJOUX MELT MY HEART CANDLE MASSAGE 70 ml s vôňou čokolády s kvapkou citrusov. Štýlová masáž zbozkávateľnou sviečkou z prírodných zložie
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Svetlo sviečky vždy patrilo k romantickej nálade a obyčajné dotyky sú mnohokrát tou najlepšou predohrou vášho milovania. A čo takto, keď je vás partner úplne uvoľnený a oddaný len vám. Doprajte si nový zážitok z domácej masáže s masážnou sviečkou BIJOUX MELT MY HEART CANDLE MASSAGE s vôňou horkej čokolády s nádychom citrusov. Táto sviečka v krásnom poháriku z mliečneho skla s mašličkou s objemom 70 ml vám zaručí čarovný večer. Je vyrobená len z prírodných zložiek ako je napríklad kokosový olej, takže je zbozkávateľná, čo ponúka široké rozmery vašej zábave. Neobsahuje parabény ani živočíšne produkty, je teda 100% vegánska. Olej z masážnych sviečok nedosahuje tak vysokých teplôt ako bežné sviečky, takže ide o bezpečné hrátky bez bolesti. Nič vám už nebráni partnera potešiť, uvoľniť a nechať relaxovať. Celkom iste vám to neskôr vráti.
A ako na to? Zapáľte sviečku a nechajte chvíľu prevoňať miestnosť krásnou vôňou, ktorá omámi zmysly. Potom ju sfúknite, počkajte zhruba pol minútky a nakvapkajte teplý olej na telo partnera. Teraz môžete začať so zmyselnou masážou. Odporúčame si k masáži znova sviečku zapáliť. Jednak bude ďalej príjemne voňať a navyše vám roztopí ďalšiu časť, ktorá sa neskôr môže hodiť.

Prečo si vybrať masážnu sviečku BIJOUX MELT MY HEART CANDLE MASSAGE chocolate 70 ml:

  • sviečka a masážny olej v jednom
  • krásna intenzívna a decentná vôňa
  • zbozkávateľná - vyrobená len z prírodných zložiek
  • neobsahuje parabény
  • 100% vegánska
  • krásny sklenený pohár s mašličkou

Parametre:


Farba: biela
Vôňa: čokoláda a citrusy
Rozmery: výška sviečky 6,8 cm, priemer sviečky 4,9 - 5,8 cm, balenie 6,6 x 8,7 x 7 cm (š/v/h)
Zloženie: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cocos nucifera Oil, Stearic Acid, Butyrospermum Parkii Butter, Glycine Soja Oil, skvalén, Glyceryl Stearate Se, Tocopherol, Beta-sitosterol, Aroma, Benzyl Alcohol, Limonene
Upozornenie: Nenechávajte horiacu sviečku bez dozoru, v blízkosti detí alebo zvierat. Pri manipulácii s otvoreným ohňom dbajte na zvýšenú opatrnosť a vyhýbajte sa horľavým predmetom.
Parametre
Zaradenie do kategórií