Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Sviečka masážna Earthly Body Naked In The Woods White Tea & Ginger

Sviečka masážna Earthly Body Naked In The Woods White Tea & Ginger

Masážna sviečka Earthly Body Naked In The Woods z čisto prírodných éterických olejov. Emulzia sa skvele vstrebáva, perfektne hydratuje a fantasticky voní.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Veľa možností využitia a všetky majú skrytý erotický význam. Masážna sviečka Earthly Body Naked In The Woods White Tea & Ginger bude vaším spoločníkom u veľa pikantných aktivít. Romantická predohra za tajomného svitu sviečky skvele navodí príjemnú atmosféru a prevoní vašu izbu. 100% prírodné a vegánske zloženie prvotriednej kvality zo šiestich éterických olejov roztopí sviečku v príjemnú teplú masážnu emulziu, ktorá nezanecháva mastný pocit, ale naopak perfektne hydratuje a vyživuje suchú pokožku. Vitamín E a olej z konopných semien sa stará o vašu kožu, navráti jej pružnosť a zanechá ju jemnú a vláčnu. Dlhotrvajúci klzný efekt je vhodný pre masáž celého tela. Očarujúca lahodná vôňa bieleho čaju s čerstvým zázvorom navodí opojnú atmosféru a uvoľní nielen vašu myseľ. Sójový olej horí čistejšie a pomalšie než klasický parafín, takže vám sviečka vydrží až 60 hodín v závislosti na spotrebovanom oleji. Tiež dosahuje menších teplôt, takže nespáli pokožku, ale prehreje ju. Masážna sviečka je vo štýlové plechovke s malou lyžičkou pre jednoduchú aplikáciu.
Doprajte si teplú kúpeľ, vychutnajte si výbornú večeru a poskytnite partnerovi skvostnú masáž s pikantnou atmosférou.

Prečo si vybrať sviečku masážnu Earthly Body Naked In The Woods White Tea & Ginger:

  • obľúbená forma zaujímavé predohry a uvoľňujúce masáže
  • kvalitná prírodná zmes s lahodnou vôňou bieleho čaju s čerstvým zázvorom
  • perfektne hydratuje pokožku a vytvára mimoriadnu romantickú atmosféru
  • luxusná štýlová plechovka s lyžičkou pre jednoduchú aplikáciu
  • nespáli kožu ani nepôsobí bolesť

Parametre:


Obsah: 170 ml
Použitie: Zapáľte sviečku a nechajte ju pár minút horieť, aby sa rozpustila časť zmesi. Zhasnite sviečku a počkajte približne 30 sekúnd. Naneste na pokožku a rozmasírujte ju. Počas masáže môžete opäť sviečku zapáliť pre ďalšiu potrebnú časť zmesi. Na konci masáže môžete prebytočnú emulziu zotrieť papierovým obrúskom.
Zloženie: Hydrogenated Vegetable Oil, Glycine Soja Oil, Fragrance, Cannabis Sativa Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Persea Gratissima Oil, Tocopherol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cocos Nucifera Oil
Parametre