Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Sviečka masážna Exotiq YLANG YLANG 200 g

Sviečka masážna Exotiq YLANG YLANG 200 g

Jemne voňajúca sviečka Exotiq YLANG YLANG 200 g vhodná pre prevoňanie intímnych chvíľ aj erotickú masáž. Po roztavení vzniká masážny olej.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Luxusná masážna sviečka Exotiq YLANG YLANG 200 g je presne to pravé pre romantický večer vo dvojici.
Predstavte si to - vonku prší, fúka vietor, kvapky bubnujú na parapet. Vy a váš milenec ležíte na deke pred krbom, popíjate víno a užívate si spoločné chvíle. Tieto okamihy si môžete spríjemniť nádherne voňajúcou sviečkou s arómou Ylang Ylang, ktorá vám nielen prevonia celý dom či byt, ale navyše z nej získate jemný masážny olej po zhruba 20 minútach horenia. Olej sa dobre z obalu vylieva vďaka lieviku.
Sviečka je v bielom keramickom obale, takže bude zároveň aj pekným doplnkom alebo vhodným darčekom. Celkový čas horenia je cca 34 - 36 hodín, čo znamená veľa pekných chvíľ, hebkých masáži a erotických nocí ...

Prečo si vybrať sviečku masážnu Exotiq YLANG YLANG 200 g:

  • krásna intenzívna vôňa Ylang Ylang
  • skvelá forma masáže
  • 2v1 - sviečka a masážny olej
  • sviečka vydrží horieť až 36 hodín
  • keramický obal

Parametre:


Vôňa: Ylang Ylang
Čistá váha: 200 g
Zloženie: Cocos nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii, Cera Alba, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl metylpropán, Linalool
Použitie: Zapáľte sviečku a nechajte vosk roztopiť cca 15 - 20 minút, kým nebude mať požadované množstvo oleja. Potom sviečku uhaste, prípadne nechajte trocha vychladnúť a jemne masírujte. Vosk z masážnych sviečok nedosahuje tak vysokých teplôt ako bežné sviečky, takže ide o bezpečné hry bez bolesti. Nenechávajte horiacu sviečku bez dozoru alebo v blízkosti detí alebo zvierat. Vyhýbajte sa horľavým predmetom.
Parametre
Zaradenie do kategórií