Bude sa vajíčko SVAKOM kotúľať aj k vám? 💋 DARČEK k produktom SVAKOM nad 25 € práve teraz! 💋
Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Sviečka masážna MAGOON Indian Oil 50 ml

Sviečka masážna MAGOON Indian Oil 50 ml

Sviečka MAGOON Indian Oil 50 ml určená k erotickým masážam s príjemnou a zmyselnou vôňou indického oleja. Obsahuje kokosový olej.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Špeciálna masážna sviečka s príjemnou vôňou kokosu, s pridanou arómou orientu. Po zapálení sa sviečka zmení v masážny olej. Zažite zmyselné erotické zážitky. Vaše telo bude nabité energiou a pokožka bude jemná a prehriata. Zapáľte knôt a nechajte sviečku rozpustiť. Potom ju uhaste a počkajte asi 20 - 30 sekúnd, aby olej mierne vychladol a nedošlo tak k popáleniu.

Prečo si vybrať sviečku masážne Magoon Indian Oil 50 ml:

  • masážny olej a sviečka v jednom
  • plechová dóza s lievikom
  • jednoduché a bezpečné použitie
  • sviečka vám zlepší náladu a nabije energiou
  • výrobok nebol testovaný na zvieratách

Parametre:


Farba: biela
Zloženie: Kokosová Nucifera, Cera Alba, Glycínový sójový olej, Aloe Barbadensis, Extrakt z listov, Parfumy, tokoferol, Benzylalkohol, Cinamylalkohol, Citral, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3-Cyklohexeny Karboxaldehyd, Butylfenylmethyl, Linalool, Citronellol, Hexonen
Hmotnosť: 63 g, 50 ml
Použitie: Zapáľte sviečku a nechajte vosk roztopiť, dokiaľ nebude mať požadované množstvo oleja. Potom sviečku uhaste, prípadne nechajte trocha vychladnúť a jemne vmasírujte. Vosk z masážnych sviečok nedosahuje tak vysokých teplôt ako bežné sviečky, takže ide o bezpečné hrátky bez bolesti. Pred každým použitím trochu skráťte knôt. Nenechávajte horiacu sviečku bez dozoru alebo v blízkosti detí alebo zvierat. Vyhýbajte sa horľavým predmetom.
Parametre