Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Sviečka masážna YESforLOV WITH BEWITCHING SCENT 120 g

Sviečka masážna YESforLOV WITH BEWITCHING SCENT 120 g

Zmyselná masážna sviečka YESforLOV WITH BEWITCHING SCENT s vôňou exotickej noci a dreva navodí intímnu atmosféru a uvoľní telo aj myseľ pre dokonalú predohru.
Variant:
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Doprajte si s vašou polovičkou vzrušujúci wellness priamo u vás doma a podporte váš milenecký vzťah. S touto masážnou sviečkou YESforLOV WITH BEWITCHING SCENT prežijete nezabudnuteľné okamihy plné vášne a túžby. V elegantnej keramickej dóze so stuhou a špičkou uľahčujúcou nalievanie nájdete vybrané prevážne prírodné ingrediencie prvotriednej kvality, ktoré sú dermatologicky testované a neobsahujú parabény, takže sú zdravotne nezávadné a sú vhodné aj pre citlivú pokožku . Plameň sviečky vytvorí v miestnosti romantické prítmie s pikantnou atmosférou. Špeciálny vosk tvorený z rastlinných olejov sa v okamihu premení na teplú masážnu emulziu, ktorá príjemne prehreje svaly celého tela aj intímne partie, preto je ideálny pre erotické masáže a teda i zmyselnú predohru. Textúra je potom hodvábne jemná a hladká. Sviečka sa taví na nízku teplotu a preto kožu nespáli a nepôsobí bolesť. Obsahuje výnimočnú zmes kokosového, sezamového a sójového oleja s bambuckým maslom, ktorá výnimočne hydratuje a zvláčňuje pokožku bez mastného filmu. Má tiež regeneračné, vyživujúce a ošetrujúce účinky, takže budete ako v bavlnke. Navyše nezafarbuje bielizeň ani obliečky a nezanecháva fľaky. Má očarujúcu exotickú vôňu kvetov z Bali, bieleho čaju a dreva Thanaka, ktorá omámi myseľ a dopraje fantastickú relaxáciu. Vďaka praktickému viečku uchováte arómu sviečky a využijete ho aj pre zhasnutie plamienka.
Urobte si čas len pre seba a vychutnajte si magickú atmosféru rozpálenej aromaterapie intímneho charakteru.

Použitie je jednoduché. Zapáľte sviečku a nechajte rozpustiť požadované množstvo oleja. Potom prikryte viečkom a uhaste plameň. Počkajte približne 30 sekúnd, vylejte olej na ruky a naneste na telo. Po vmasírovaní môžete celý proces opakovať. Vosk nie je zbozkávateľný. Nenechajte sviečku horieť dlhšie ako 3 hodiny v kuse. Nikdy nenechávajte sviečku bez dozoru a neklaďte ju do blízkosti s horľavými predmetami. Uchovávajte mimo dosahu detí v suchu a chlade.

Prečo si vybrať sviečku masážne YESforLOV WITH BEWITCHING SCENT:

  • obľúbená forma zaujímavej predohry a uvoľňujúcej masáže
  • kvalitná zmes rastlinných olejov s príjemnou exotickou vôňou bieleho čaju a kvetín s drevitými tónmi
  • perfektne hydratuje a vyživuje pokožku a zanechá ju jemnú a vláčnu
  • vytvára mimoriadnu romantickú atmosféru s intímnym nádychom
  • luxusná keramická dóza s viečkom uchová jej aróma
  • emulzia sa rozpúšťa pri nízkych teplotách a nespáli kožu

Parametre:


Farba: biela
Obsah: 120 g
Zloženie: Hydrogenated Coconut Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Hydrogenated Soybean Oil, Parfum, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Cera Alba (Beeswax) Hydrogenated Coconut Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Hydrogenated Soybean Oil, Parfum, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Cera Alba (Beeswax)
Parametre