ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vaginálne činky CalExotics She-Ology Interchangeable Kegel set

Vaginálne činky CalExotics She-Ology Interchangeable Kegel set

Elegantný set šiestich silikónových vaginálnych činiek CalExotics She-ology s dvoma pútkami. Bohatá kombinácia váhy pre dokonalé posilňovanie panvového dna.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Počula ste aj o tom, že existuje nejaké posilňovanie panvového dna? Iste áno. Vedela ste, ale, že má takéto cvičenie veľmi pozitívny efekt na vaše celkové zdravie? Siahnite po týchto vaginálnych činkách CalExotics She-ology Interchangeable Kegel Set a nebudete ľutovať. Skvalitníte svoje vlastné i partnerove erotické zážitky a užijete si vzrušujúce intímne momenty. Naviac má posilňovanie vynikajúce výsledky v mnohých smeroch vášho života. Sú určené pre začiatočníkov aj pre pokročilých. V luxusnom balení nájdete 6 guľôčok vyrobené z kvalitného zamatovo hebkého silikónu, ktorý je nezávadný pre telo a pokožku. Farebné rozlíšenie uľahčí výber a jeho hladké telo pohladí vaše partie s neuveriteľnou nežnosťou. Dve biele silikónové manipulačné pútka prvotriednej kvality sú pružné, mäkké a flexibilné. Prvé pútko obsahuje priestor pre jednu guľôčku, druhé pútko unesie dve guľôčky. Na výber máte od 20 gramov postupne po piatich gramoch až do 45 gramov váhy. Vďaka precíznosti a dômyselnosti môžete do pútok dať ľubovoľnú kombináciu a vytvoriť tak dlhodobý tréning. Dostať sa môžete až na 85 gramov! Cieľom je guľôčky po zavedení udržať, aby nevypadli. Tým aktivujete svaly, ktoré sa časom posilnia a po chvíli ich budete môcť nosiť aj pri bežných aktivitách ako je chôdza, beh, plávanie, šport a iných. Po celú dobu budete posilňovať a ani o tom nebudete vedieť. Oproti niektorým Venušiným guľôčkám sú tieto činky maximálne diskrétne a preto vhodné aj mimo domova. Guľôčky sú úplne vodotesné, takže ani v sprche a vo vani či v bazéne nemusíte svoj tréning vynechať. Posilnenie svalov má vplyv nielen na vaše zdravie, ale rozhodne si vy aj váš partner sex vychutnáte ďaleko intenzívnejšie a vaše orgazmy toho budú dôkazom. V krabičke tiež guľôčky ľahko uschováte.
Urobte niečo pre svoje zdravie a celkovú sexuálnu pohodu. Chcete lepšie a silnejšie prežitky svoje aj partnerove? Posilňujte ... ale štýlovo.

Dámy, ktoré vedia, aké dôležité sú pre zdravie svaly panvového dna, iste túto problematiku poznajú. Ak neviete, ochabnuté svalstvo panvového dna môže spôsobovať zlú funkciu orgánov, bolesť chrbta a hlavy, predčasnú inkontinenciu alebo aj poruchy spánku. Posilňovať ich môžete rôznymi spôsobmi. Jednou z možností sú guľôčky alebo činky, ktoré stoja za to vyskúšať.
Používanie činiek je jednoduché. Pred použitím ich umyte pod vlažnou vodou, pre dôkladnejšiu očistu použite čistič erotických pomôcok. Naneste lubrikačný gél na vodnej báze a zaveďte guľôčky do pošvy. Ak vám to nepôjde, zdvihnite jednu nohu alebo si ľahnite. Začnite jednou najľahšou guľôčkou. Cieľom cvičenia je udržať guľôčky aspoň po dobu 15 minút každý deň. Ak to zvládnete týždeň, potom pridajte ďalšiu váhu. To samozrejme nepôjde hneď, ale nevzdávajte to. Uvidíte, že sa výsledok čoskoro dostaví a vaše zdravie aj váš sexuálny život vám mnohokrát poďakuje. Pre efektívnejšie cvičenie vyskúšajte ku guľôčkám pridať Kegelove cviky. Po použití vykonajte opäť údržbu rovnakú ako na začiatku.
Odporúčame začať od jednej guľôčky najmenšej váhy až po tú najťažšiu. Potom vymeňte za dvojité pútko a vložte opäť najmenšiu možnú váhu, ktorú budete postupne pridávať.

Prečo si vybrať vaginálne činky CalExotics She-Ology Interchangeable Kegel set:

  • erotická a zároveň aj zdravotná pomôcka pre začiatočníkov i pokročilých
  • veľmi elegantný farebných dizajn guľôčok
  • hodvábny zamatovo hebký silikón prvotriednej kvality
  • nezávadný materiál pre ľudskú pokožku
  • 6 vymeniteľných guľôčok s rôznou váhou
  • 2 pútka pre mimoriadne dlhodobý tréning
  • od 20 gramov až po možných 85 gramov
  • vodotesné prevedenie pre nerušené cvičenie v sprche či v bazéne
  • luxusná krabička pre jednoduché uschovanie
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: rôzna
Materiál: silikón
Rozmery: celková dĺžka jednotného pútka 10 cm, celková dĺžka dvojitého pútka 15,3 cm, priemer guľôčok 3,1 cm, váha guľôčok 20 g, 25 g, 30 g, 35 g, 40 g a 45 g
Vibrácie: nie
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Rozmery:
Priemer:
3,10 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková délka jednotného poutka 10 cm, celková délka dvojitého poutka 15,3 cm, váha kuliček 20 g, 25 g, 30 g, 35 g, 40 g a 45 g