Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vaginálne guličky Pipedream FFG Ben-Wa Balls set

Vaginálne guličky Pipedream FFG Ben-Wa Balls set

Samostatné zlaté vaginálne guľôčky Pipedream FFG Ben-Wa Balls z kvalitného ručne lešteného kovu. Úplne tichá stimulácia a posilňovanie svalov panvového dna.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Erotická pomôcka, ktorá vám prinesie potešenie a zároveň zlepší vaše zdravie existuje už niekoľko tisíc rokov. Že o nej neviete? Objavte vaginálne guľôčky Pipedream FFG Ben-Wa Balls a nebudete ľutovať. Užijete si vzrušujúce intímne momenty a posilníte svaly svojho panvového dna, čo má vynikajúce výsledky v mnohých smeroch života. Sú určené predovšetkým pre mierne pokročilých. Guľôčky typu ben-wa sú ťažšie guľôčky bez vzájomného prepojenia, takže sú vhodnejšie pre ženy, ktoré už majú skúsenosti s klasickými guľôčkami s manipulačným pútkom. Oproti iným Venušiným guľôčkám nie sú duté a teda neprinášajú žiadne vibrácie. Avšak vďaka samostatnosti dostávajú nekontrolovateľnú možnosť cestovať vo vašej pošve, čím rozšíria svoje pôsobenie. 2 malé ben wa guľôčky nezvyčajne malého priemeru vyrobené z kvalitného odolného kovu v luxusnom zlatom dizajne sú ručne leštené a úplne nezávadné pre telo a pokožku. Lesklý chrómový vzhľad privábi vaše oko a na prvý pohľad si ich zamilujete. Jedna guľôčka váži 28 gramov, takže pri použití oboch získate 56 gramové závažie, ktoré bude stimulovať vnútorné vaginálne steny a podporia aktivitu pošvových svalov. Pretože neobsahujú žiadne vnútorné guľôčky, sú absolútne diskrétne, takže si cvičenie doprajete kdekoľvek v každodennom živote. Po čase ich môžete nosiť pri bežných aktivitách ako je chôdza, beh, plávanie, šport a iných. Po celú dobu budete posilňovať a ani o tom nebudete vedieť. Guľôčky sú úplne vodotesné, takže ani v sprche a vo vani či v bazéne nemusíte svoj tréning vynechať. Posilnenie svalov má vplyv nielen na vaše zdravie, ale rozhodne si vy aj váš partner sex vychutnáte ďaleko intenzívnejšie a vaše orgazmy toho budú dôkazom.
Urobte niečo pre svoje zdravie a celkovú sexuálnu pohodu. Chcete lepšie a silnejšie prežitky svoje aj partnera? Posilňujte ... ale štýlovo.

Dámy, ktoré vedia, aké dôležité sú pre zdravie svaly panvového dna, iste túto problematiku poznajú. Ak neviete, ochabnuté svalstvo panvového dna môže spôsobovať zlú funkciu orgánov, bolesť chrbta a hlavy, predčasnou inkontinenciu alebo aj poruchy spánku. Posilňovať ich môžete rôznymi spôsobmi. Jednou z možností sú guľôčky alebo činky, ktoré stoja za vyskúšanie.
Používanie guľôčok je jednoduché. Pred použitím ich umyte pod vlažnou vodou, pre dôkladnejšiu očistu použite čistič erotických pomôcok. Naneste lubrikačný gél podľa svojich preferencií a zaveďte guľôčky do pošvy. Cieľom cvičenia je udržať guľôčky aspoň po dobu 15 minút každý deň. To samozrejme nepôjde hneď, ale nevzdávajte to. Uvidíte, že sa výsledok čoskoro dostaví a vaše zdravie aj váš sexuálny život vám mnohokrát poďakuje. Pre efektívnejšie cvičenie vyskúšajte Kegelove cviky. Po použití vykonajte opäť údržbu rovnakú ako na začiatku.

Prečo si vybrať vaginálne guľôčky Pipedream FFG Ben-Wa Balls:

  • erotická a zároveň aj zdravotná pomôcka predovšetkým pre pokročilých
  • veľmi elegantný lesklý zlatý dizajn guľôčiek typu ben wa
  • kvalitný a odolný ručne leštený kov
  • neporézny materiál nezávadný pre ľudskú pokožku
  • 2 guľôčky menšieho priemeru s celkovou váhou 56 gramov
  • žiadne prepojenie pútkom ponúka širšie nekontrolovateľné cestovanie vnútri
  • vodotesné prevedenie pre nerušené cvičenie v sprche či v bazéne
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: zlatá
Materiál: kov
Rozmery: priemer guľôčok 1,9 cm, váha guľôčok 2 x 26 g
Vibrácie: nie
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej aj silikónovej báze
Parametre