Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vakuová pumpa BATHMATE HYDROMAX 5 blue

Vakuová pumpa BATHMATE HYDROMAX 5 blue

Vodná vákuová pumpa Bathmate Hydromax 5 blue pre trvalé zväčšenie dĺžky a objemu penisu.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Vodná vákuová pumpa Bathmate Hydromax 5 blue je vylepšená varianta radu HYDRO. Je vhodná pre mužov, ktorí majú veľkosť penisu v stoporenom stave maximálne 12,5 cm a chcú jeho zväčšenie prirodzenou cestou bez akýchkoľvek chirurgických zákrokov. Vákuová pumpa Bathmate s označením Hydromax 5 je vyrobená z pevného, ​​zdravotne nezávadného a odolného materiálu tej najvyššej kvality. Na prednej strane valca je meradlo, takže môžete postupne sledovať svoje pokroky. Hydromax pumpy a ich komponenty sú bežne testované na 100 000 cyklov použitia, čo zodpovedá minimálne 3 rokom bežného používania. Viac ako 85% používateľov (výskum v roku 2018 na 155 používateľoch) potvrdilo, že pumpa naozaj funguje! Vyrába sa od roku 2006 a od tej doby sa stala jednotkou na trhu.
Táto vákuová pumpa sa ľahko používa a počas posledných rokov sa stala doslova bestsellerom medzi mužmi, ktorí chcú zmeniť rozmery svojho mužstva.
Všetky modelové rady značky BATHMATE nájdete tu.

Prečo si vybrať vákuovú pumpu Bathmate Hydromax 5 blue:

  • pomôcka prináša trvalé zväčšenie dĺžky penisu o 30%
  • stále zväčšenie objemu penisu až o 40%
  • sľubuje pevnejšiu a dlhšiu trvajúcu erekciu
  • kvalitnejší, intenzívnejší orgazmus
  • zabraňuje predčasnej ejakulácii
  • odstraňuje zakrivenie penisu

Použitie je jednoduché:

Premasírujte penis v teplej vode, naplňte pumpu až po okraj vodou, vložte do nej penis a pumpovaním vytvorte podtlak. Potom si už len užívajte a relaxujte. Pripumpovaním si ľahko vytvoríte väčší podtlak. Vákuovú pumpu Hydromax 5 stačí používať 15 - 20 minút denne vo vani či v sprchovom kúte. Možno ju používať aj bez vody, ale použitie s vodou Vám prinesie až o 250% lepšie výsledky. Pre maximálne výsledky sa odporúča pumpu používať 2-4 mesiace, najlepšie každý deň, minimálne však 3 x týždenne. Po každom použití pumpu rozložte, vypláchnite mydlovou vodou a nechajte usušiť.

Parametre:


Farba: modrá
Materiál: PC (polykarbonát), TPE bez ftalátov podľa nariadenia EÚ REACH
Rozmery: dĺžka pumpy 26,5 cm, použiteľná (funkčná) časť 14,5 cm, vnútorný priemer 5 cm
Vibrácie: nie
Vodeodolnosť: áno
Upozornenie: Ak trpíte nejakými fyzickými problémami týkajúce sa penisu alebo ste po operácii penisu, použitie vodnej pumpy radšej konzultujte so svojím lekárom.
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Prevedenie:
Farba:
Rozmery:
Dĺžka - rozpätie:
Priemer - rozpätie: