ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vakuová pumpa BLUSH PERFORMANCE VX10 SMART PUMP clear

Vakuová pumpa BLUSH PERFORMANCE VX10 SMART PUMP clear

Silná vákuová pumpa BLUSH PERFORMANCE VX10 SMART PUMP s priehľadným odnímateľným valcom s pravítkom. Funkcia pamäte a režimom automatického sania.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Páni, predstavte si, aké by to bolo mať svoju pýchu trochu väčšiu, silnejšiu a pevnejšiu. Bez operácií, podporných chemických látok a liekov? Žiadny problém! Vyskúšajte túto vynikajúcu vákuovú pumpu BLUSH PERFORMANCE VX10 SMART PUMP. Pumpa pre mužov, ktorá podporuje a zosilňuje erekciu, trénuje výdrž, zlepšuje sexuálne zdravie a môže spôsobiť menšie avšak trvalé zväčšenie penisu. Má priehľadný valec s pravítkom, na ktorom môžete sledovať svoje výsledky, ako vaša pýcha rastie. Pojme až 19 cm, takže je vhodná pre väčšinu mužov. Bez urážky, páni. Užite si toto potešenie bez námahy, pretože táto pumpa je elektronicky poháňaná. Má veľký čitateľný a podsvietený displej, ktorý vám ukáže mieru podtlaku v kPa aj čas a stav batérie. Ovláda sa úplne jednoducho a vďaka jednoduchým trom tlačidlám to zvládnete aj jednou rukou. Disponuje tlačidlom pre rýchle upustenie či vypúšťanie tlaku pre vašu bezpečnosť a má veľmi tichý chod. Valec z akrylového materiálu možno od elektronickej časti z odolného ABS plastu ľahko oddeliť pre dokonalejšiu údržbu. Je dodávaná s príjemnou manžetou z jemného silikónu. Je dobíjacá pomocou priloženého USB kábla.
Doprajte si skvelú a pevnú erekciu a trénujte svoju sexuálnu výdrž s touto výkonnou a bezchybnou pumpou.

Ovládanie vyzerá zložito, ale bez obáv ho zvládnete trebárs aj jednou rukou. Podržte tlačidlo power po dobu 3 sekúnd pre zapnutie pumpy. V zapnutom režime sa rozsvieti displej, na ktorom nájdete informácie o batérii, tlaku a v akom móde sa nachádzate. Krátkym stlačením tlačidla power spustíte sanie. Ďalším krátkym stlačením pozastavíte sanie a tlak, s miernym kolísaním v závislosti na utesneniu, zostane. Stlačením prostredného tlačidla so symbolom mráčika spadne trochu tlaku. Dlhým podržaním tohto tlačidla vypustíte tlak úplne. Zapnite pumpu a stopnite ju na požadovanom tlaku. Podržte tlačidlo so symbolom hodín po dobu 3 sekúnd. Na displeji sa vám zobrazí symbol palca, čo znamená, že ste si požadovaný tlak uložila do pamäte. Krátkym stlačením pravého tlačidla sa po 3 sekundách spustí smart režim, ktorý bude nasávať a vypúšťať tlak stále dokola a to vrátanie 3 sekundové pauzy. Tým sa automaticky aktivuje 20 minútový odpočet, ktorý zo zdravotných dôvodov neodporúčame ignorovať. Ďalším krátkym stlačením si môžete nastaviť režim podržanie tlaku, čo znamená, že prístroj saje do nastaveného tlaku a bude vypúšťať iba časť tlaku a hneď opätovne zase sať. Tento režim je však možný udržať v chode iba 10 minút. Pre prerušenie smart módu sa vráťte do ručného módu krátkym stlačením tlačidla power. Pre vypnutie pumpy stlačte toto tlačidlo opäť na 3 sekundy.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití valec a manžetu opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vákuová pumpa BLUSH PERFORMANCE VX10 SMART PUMP clear:

  • výkonná a silná vákuová pumpa pre mužov s tichou prevádzkou
  • ovládaná elektronicky bez námahy trebárs aj jednou rukou
  • priehľadný valec s pravítkom a hebká silikónová manžeta
  • manuálny a smart mód pre skvelé zážitky
  • pamäť požadovaného tlaku
  • odnímateľný valec pre jednoduché čistenie
  • prehľadný podsvietený displej
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, transparentná
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 30 cm, použiteľná dĺžka 19,5 cm, priemer valca 6,2 cm
Vibrácie: nie
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: nie
Lubrikácia: iba lubrikanty na vodnej báze
Parametre