ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vakuová pumpa You2Toys Mister Boner Automatic

Vakuová pumpa You2Toys Mister Boner Automatic

Vákuová pumpa pre mužov You2Toys Mister Boner Automatic s priehľadným valcom a elektronickým pohonom. Manžeta z príjemného realistického TPR materiálu.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Páni, predstavte si, aké by to bolo mať svoju pýchu trochu väčšiu, silnejšiu a pevnejšiu. Bez operácií, podporných chemických látok a liekov? Žiadny problém! Vyskúšajte túto vynikajúcu vákuovú pumpu You2Toys Mister Boner Automatic. Pumpa pre mužov, ktorá podporuje a zosilňuje erekciu, trénuje výdrž, zlepšuje sexuálne zdravie a môže spôsobiť menšie avšak trvalé zväčšenie penisu. Má priehľadný valec z odolného ABS plastu s pravítkom, na ktorom môžete sledovať svoje výsledky, ako vaša pýcha rastie. Pojme až 20 cm, takže je vhodná pre väčšinu mužov. Bez urážky, páni. Užite si toto potešenie bez námahy, pretože táto pumpa je elektronicky poháňaná. Ovláda sa naozaj ľahko a vďaka iba trom tlačidlám to zvládnete aj jednou rukou. Má 4 stupne intenzity sania a disponuje tlačidlom pre rýchle upustenie či vypúšťanie tlaku pre vašu bezpečnosť. Pumpa Boner je veľmi výkonná a má extrémne tichý chod. Valec z akrylového materiálu možno od elektronickej časti ľahko oddeliť pre dokonalejšiu údržbu. Je dodávaná s príjemnou manžetou z realistického materiálu TPR, ktorý je hodvábne jemný na dotyk, neuveriteľne pružný a skvelo prijíma teplo, ktoré dokáže udržať. Je dobíjacá pomocou priloženého USB kábla. Indikátor batérie je prehľadne zobrazený LED podsvietenými stupni vedľa ovládacích tlačidiel.
Doprajte si skvelú a pevnú erekciu a trénujte svoju sexuálnu výdrž s touto výkonnou a bezchybnou pumpou.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití valec a manžetu opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Ovládanie je úplne jednoduché. Krátkym stlačením tlačidla M+ pumpu zapnete a spustíte prvý typ sania. Ďalšími stlačeniami tlačidla M+ pridávate na intenzite sania a tlačidlom M- intenzitu uberáte. Kedykoľvek, aj počas sania, môžete vypustit alebo len upúšťať tlak v cylindri pomocou vrchného tlačidla Valve. Pumpu vypnete tak, že tlačidlo M- stlačíte toľkokrát, až sa pumpa vypne. To však neznamená, že sa vypustí tlak. Pokiaľ dosiahnete požadovaný tlak, vypnite pumpu a užívajte si výkon pumpy. Nezabudnite dodržiavať zdravú dobu, po ktorej je vaše mužstvo vystavené tlaku. Spravidla nepresahujte dobu sania 15 - 20 minút.

Prečo si vybrať vákuovú pumpu You2Toys Mister Boner Automatic:

  • vákuová pumpa pre mužov pre zväčšenie objemu aj dĺžky prirodzenia
  • neuveriteľne silné 4 stupne sania
  • tichý a výkonný motor
  • tlačidlo pre rýchle uvoľnenie tlaku
  • hebká manžeta z realistického TPR materiálu a priehľadný valec s pravítkom
  • LED indikátor stavu batérie
  • nabíjanie pomocou USB kábla
  • jednoduché ovládanie
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: transparentná, biela
Materiál: PC, ABS plast, TPR materiál
Rozmery: celková dĺžka 31,5 cm, vnútorná hĺbka 20,5 cm, priemer 8 cm, priemer manžety je roztiahnuteľný
Vibrácie: nie
Pohon: Li-on batéria
Lubrikácia: iba lubrikačné gély na báze vody
Parametre