Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Venušine guličky LELO LUNA LUXE strieborné

Venušine guličky LELO LUNA LUXE strieborné

Luxusné Venušine guľôčky z kvalitnej leštenej nerezovej ocele s hodvábnym silikónovým púzdrom. Aktivujú a posilňujú svaly panvového dna pre zlepšenie zdravia.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Urobte niečo pre svoje zdravie a doprajte si pri tom pocit výnimočnosti a neuveriteľného luxusu. Objavte Venušine guľôčky LELO LUNA BEADS LUXE vo zvodnom elegantnom dizajne a vychutnajte si nejeden kúzelný intímny moment vášne a túžby. Boli špeciálne vyvinuté pre každú ženu, ktorá pozná svoju cenu a chce sa rozmaznať k dokonalosti. Doprajú vám nežné pohladenie lešteného kovu a zároveň dokážu spôsobiť neskutočne slastné chvíle. Sú vyrobené z nerezovej ocele prvotriednej špičkovej kvality, ktoré je hypoalergénna a úplne zdravotne nezávadná pre ľudskú pokožku. Tento materiál je taktiež vhodný pre teplotné prieskumy vášho tela. Stačí ich nahriať alebo schladiť pod vodou a vychutnať si jedinečné a vzrušujúce uspokojenie.
Dve guľôčky s celkovou váhou 94 gramov sú uložené v mäkkom flexibilnom puzdre z ultra hebkého silikónu prvotriednej lekárskej kvality a disponujú tenkým pútkom, ktoré vám nebude nijako prekážať a zaručí jednoduchú a bezpečnú manipuláciu. Klasický tvar presýpacích hodín perfektne sadne a prispôsobí sa vášmu vnútru, takže budú pohodlné na nosenie. Vnútri sa nachádzajú ťažšie a menšie guľôčky, ktoré sa pri akomkoľvek pohybe rozkmitajú a narážajú do stien, čím vytvárajú prirodzené vibrácie, ktoré aktivujú a posilňujú svaly panvového dna. Výhodou guľôčok je, že sú celkom diskrétne a nikto nespozná, že ich máte. Sú úplne tiché, takže môžete cvičiť skutočne kdekoľvek a kedykoľvek, či už sa jedná o prechádzku vonku, chôdzu po schodoch, beh či tanec v spoločenskej sále. Navyše táto skutočnosť bude príjemná aj pre vás a užijete si zmyselné pocity vo vašom lone. Sú plne vodotesné, takže ich môžete pozvať na vzrušujúci tréning do sprchy či do bazéna.
A prečo je vlastne dôležité mať zdravé a silné panvové dno? Ochabnuté svalstvo panvového dna môže spôsobovať zlú funkciu orgánov, bolesť chrbta a hlavy, predčasnú inkontinenciu alebo aj poruchy spánku. Tieto problémy sa vyskytujú najmä po pôrode. Posilneným panvovým dnom zlepšíte aj svoje orgazmy a intímne zážitky. Ako bonus máte nad svalmi väčšiu kontrolu, takže si aj váš partner vychutná sex oveľa intenzívnejšie.
Ak sú pre vás tieto dôvody dostatočným motívom, prečo začať cvičiť, potom posilňujte štýlovo a užívajte si každú minútu nielen vášho milostného života. Vzhľadom na svoju váhu sú tieto guľôčky určené skôr pre pokročilé. Zaveďte guľôčky do pošvy s primeraným množstvom lubrikačného gélu. Vaším cieľom je guľôčky udržať vo vnútri v prípade, až budú vykĺzavať von. Cvičenie by malo prebiehať aspoň 15 minút denne. To samozrejme nemusí byť hneď, ale nevzdávajte to. Zo začiatku skúste cvičiť niekoľkokrát denne a to kratšiu dobu. Odporúčame cvičenie obohatiť aj o Kegelove cviky.
Guľôčky sú dodávané v exkluzívnom drevenom boxe s hodvábnym zamatom, ktorý bude perfektným darčekom a tiež uschová váš poklad.

V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto pomôcky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ich opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ich zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

S guľôčkami LELO LUNA LUXE objavíte každodenné kúzlo okamihu. A pretože na tie najlepšie veci sa vždy oplatí počkať, je tento produkt na objednávku, pretože bude s láskou vyrobený na mieru len a len pre vás. Do vášho lona spadne približne do týždňa od jeho objednania.

Prečo si vybrať Venušine guľôčky LELO LUNA LUXE:

  • luxusná erotická a zdravotná pomôcka zároveň v elegantnom dizajne
  • vyrobené z nerezovej ocele špičkovej kvality a ultra hebkého lekárskeho silikónu
  • tvar presýpacích hodín sa skvele prispôsobí
  • tenké manipulačné pútko je nenápadné a diskrétne pre cvičenie kdekoľvek
  • dopraje intenzívne intímne potešenie a pôsobí na celkové zdravie žien
  • navracia pružnosť a pevnosť svalom panvového dna
  • skvalitňuje milostný život oboch partnerov
  • zmyselný zážitok vďaka teplotným hrám
  • vodotesné prevedenie pre mimoriadne wellness radovánky
  • exkluzívna drevená darčeková krabička
  • jednoduchá údržba

Parametre:


Farba: strieborná, čierna
Materiál: nerezová oceľ, silikón
Rozmery: priemer guľôčok 3 cm, celková hmotnosť 94 g
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Zaradenie do kategórií
Venušine guličky LELO