ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Venušiné kuličky Nalone Yany beads

Venušiné kuličky Nalone Yany beads

Elegantné Venušine guľôčky Nalon Yany beads so silikónovým pútkom v jednotnom a duálnom prevedení. Bohatá kombinácia váhy pre posilňovanie panvového dna.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Erotická pomôcka, ktorú by ste si užila kedykoľvek a kdekoľvek a ešte by mala pozitívny vedľajší efekt pre vaše zdravie? Siahnite po týchto Venušiných guľôčkách Nalon Yany beads a nebudete ľutovať. Užijete si vzrušujúce intímne momenty a posilníte svaly svojho panvového dna, čo má vynikajúce výsledky v mnohých smeroch života. Sú určené pre začiatočníkov aj pre pokročilých. V luxusnom balení nájdete 4 ben wa guľôčky vyrobené z kvalitného odolného kovu, ktorý je nezávadný pre telo a pokožku. Lesklý chrómový dizajn privábi vaše oko a na prvý pohľad si ich zamilujete. Biele manipulačné pútka sú z ultra hebkého a zamatovo hebkého silikónu prvotriednej kvality. Sú pružné, mäkké a flexibilné. 2 guľôčky sú zlaté, dve modro strieborné a toto farebné rozlíšenie je v závislosti na váhe guľôčiek. Zlatá guľôčka má 30 gramov a strieborná 40 gramov. Vďaka precíznosti a dômyselnosti môžete do pútok dať ľubovoľnú kombináciu a vytvoriť tak dlhodobý tréning. Vo vnútri guľôčok sa nachádzajú ešte ťažšie guľôčky, ktoré pri pohybe alebo chôdzi narážajú do stien a vytvárajú tak prirodzene vibrácie, ktoré aktivujú svaly panvového dna a donútia ich pracovať. Navyše si doprajete tieto úžasné vibrácie aj v každodennom živote. Po čase ich totiž môžete nosiť pri bežných aktivitách ako je chôdza, beh, plávanie, šport a iné. Po celú dobu budete posilňovať a ani o tom nebudete vedieť. Guľôčky sú úplne vodotesné, takže ani v sprche a vo vani či v bazéne nemusíte svoj tréning vynechať. Posilnenie svalov má vplyv nielen na vaše zdravie, ale rozhodne si vy aj váš partner sex vychutnáte ďaleko intenzívnejšie a vaše orgazmy toho budú dôkazom. V krabičke tiež objavíte saténové vrecúško pre bezpečné uschovanie.
Urobte niečo pre svoje zdravie a celkovú sexuálnu pohodu. Chcete lepšie a silnejšie prežitky svoje aj partnera? Posilňujte ... ale štýlovo.

Dámy, ktoré vedia, aké dôležité sú pre zdravie svaly panvového dna, iste túto problematiku poznajú. Ak neviete, ochabnuté svalstvo panvového dna môže spôsobovať zlú funkciu orgánov, bolesť chrbta a hlavy, predčasnú inkontinenciu alebo aj poruchy spánku. Posilňovať ich môžete rôznymi spôsobmi. Jednou z možností sú guľôčky alebo činky, ktoré stoja za to vyskúšať.
Používanie guľôčok je jednoduché. Pred použitím ich umyte pod vlažnou vodou, pre dôkladnejšiu očistu použite čistič erotických pomôcok. Naneste lubrikačný gél na vodnej báze a zaveďte guľôčky do pošvy. Ak vám to nepôjde, zdvihnite jednu nohu alebo si ľahnite. Začnite prvou najľahšou guľôčkou. Cieľom cvičenia je udržať guľôčky aspoň po dobu 15 minút každý deň. Ak to zvládnete týždeň, potom pridajte ďalšiu váhu. To samozrejme nepôjde hneď, ale nevzdávajte to. Uvidíte, že sa výsledok čoskoro dostaví a vaše zdravie aj váš sexuálny život vám mnohokrát poďakuje. Pre efektívnejšie cvičenie vyskúšajte Kegelove cviky. Po použití vykonajte opäť údržbu rovnakú ako na začiatku.
Odporúčaný plán:
1. týždeň: 1 x zlatá guľôčka (30 g)
2. týždeň: 1 x strieborná guľôčka (40 g)
3. a 4. týždeň: 2 x zlatá guľôčka (60 g)
5. a 6. týždeň: 1 x zlatá a 1 x strieborná guľôčka (70 g)
7. a 8. týždeň: 2 x strieborná guľôčka (80 g)

Prečo si vybrať Venušine guľôčky Nalon Yany beads:

  • erotická a zároveň aj zdravotná pomôcka pre začiatočníkov i pokročilých
  • veľmi elegantný lesklý dizajn guľôčok typu ben wa
  • kvalitný zamatovo hebký silikón a odolný kov
  • nezávadný materiál pre ľudskú pokožku
  • 4 vymeniteľné guľôčky s rôznou váhou
  • vodotesné prevedenie pre nerušené cvičenie vo sprche či v bazéne
  • luxusná darčeková krabička so saténovým vrecúškom
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: strieborná, zlatá, biela
Materiál: kov, silikón
Rozmery: celková dĺžka jednotného pútka 11 cm, celková dĺžka dvojitého pútka 16 cm, priemer guľôčok 3 cm, váha zlatej guľôčky 30 g, váha striebornej guľôčky 40 g
Vibrácie: nie
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Rozmery:
Priemer:
3,00 cm
Hmotnosť:
0,00 g
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka jednotlivého pútka 11 cm, celková dĺžka dvojitého pútka 16 cm, váha zlatej guličky 30 g, váha striebornej guličky 40 g