ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Venušiny kuličky JIMMYJANE INTIMATE CARE Kegel Trainer Set

Venušiny kuličky JIMMYJANE INTIMATE CARE Kegel Trainer Set

Silikónové vodotesné Venušine guličky JIMMYJANE INTIMATE CARE Kegel Trainer Set duo a single vo fialovej farbe s manipulačným pútkom.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Pôvabné guličky JIMMYJANE INTIMATE CARE Kegel Trainer Set sú určené ženám aj dievčatám, ktoré chcú urobiť niečo pre svoje zdravie a zároveň si chcú užiť vzrušenie a príjemné okamihy.
Guličky sú vhodné ako pre začiatočníčky, tak pre pokročilé užívateľky z dôvodu dvoch rozdielnych tvarov a hmotnosti. Oboje však majú ergonomický tvar, ktorý vám zabezpečí pohodlné používanie kedykoľvek si len spomeniete. Pri akomkoľvek pohybe sa rozkmitá vnútorná kovová gulička, ktorá vám poskytne dynamické chvenie vo vnútri vašej mušličky. A ako sme už spomenuli, guličky sú veľmi prospešné pre ženino zdravie. Ich používaním posilňujete svaly panvového dna, bojujete proti prípadnej inkontinencii, ktorá hrozí vo vyššom veku, ale postihuje aj niektoré ženy po pôrode. Tiež celá oblasť intímnych partií bude silnejšia, vnímavejšia a pripravenejšia si viac užívať potešenie z milovania s partnerom. Čo partner tiež ocení, keď pri sexe budete stiahnutejšia a budete schopná vlastnou mysľou ovládať panvové svaly. Pre výrobu guličiek bol použitý prvotriedny hebučký silikón, ktorý je bezpečný pre telo a je hypoalergénny. Ľahkú manipuláciu vám umožnia pevné šnúrky.

Prečo si vybrať Venušine guličky JIMMYJANE INTIMATE CARE Kegel Trainer Set:

  • single a duo guličky vhodné pre začiatočníčky aj pokročilé
  • ideálna pomôcka pre posilnenie svalov panvového dna
  • zabraňujú inkontinencii a pri pravidelnom používaní dôjde k zlepšeniu sexuálnych prežitkov
  • guličky sú vodotesné
  • disponujú pútkom pre ľahkú manipuláciu
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: fialová
Materiál: silikón
Rozmery: jednokulička: priemer 3,4 cm, dĺžka 4,6 cm, celková dĺžka 14 cm, hmotnosť 40 g, dvoukulička: priemer 3,3 cm, dĺžka 9,1 cm, celková dĺžka 18,5 cm, hmotnosť 70 g
Vibrácie: nie
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: gély na vodnej báze
Parametre
Materiál:
Farba:
Zaradenie do kategórií
Venušine guličky