Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Venušine guličky JoyFlesh JoyFlesh Ovens Cherry ružové

Venušine guličky JoyFlesh JoyFlesh Ovens Cherry ružové

Fantastické Venušine guľôčky JoyFlesh Ovens Cherry v tvare čerešničiek z mäkkého a ultra hebkého silikónu. Ideálne pre tréning panvového dna a skvalitnenie sexu
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Užite si erotickú pomôcku, ktorá vám poskytne zmyselné zážitky s vedľajším efektom pre vaše zdravie. Navyše vo veľmi hravom štýle. Siahnite po týchto Venušiných guľôčkách JoyFlesh Ovens Cherry, vďaka ktorým si vychutnáte vzrušujúce intímne momenty a posilníte svaly svojho panvového dna, čo má vynikajúce výsledky v mnohých smeroch života. Sú vďaka svojej veľkosti vhodné pre začiatočníkov aj pokročilých. Ich neuveriteľnou výhodou je, že sú celé vyrobené z ultra hebkého silikónu, ktorý je nezávadný pre telo. Vnútri sa nachádzajú menšie kovové guľôčky, ktoré pohybom narážajú do stien a vytvárajú prirodzené vibrácie. Práve vďaka silikónovému obalu sú oproti ich plastovým kolegom úplne tiché a nenápadné. Manipulačné pútko je pružné, mäkké a flexibilné. Celý komplet váži 70 gramov. Vibrácie spôsobené guľôčkami aktivujú svaly panvového dna a donútia ich pracovať. Tieto pocity si doprajete aj v každodennom živote. Po čase ich totiž môžete nosiť pri bežných aktivitách ako je chôdza, beh, plávanie, šport a iné. Po celú dobu budete posilňovať a ani o tom nebudete vedieť. Guľôčky sú úplne vodotesné, takže ani v sprche a vo vani či v bazéne nemusíte svoj tréning vynechať. Posilnenie svalov má vplyv nielen na vaše zdravie, ale rozhodne si vy aj váš partner sex vychutnáte ďaleko intenzívnejšie a vaše orgazmy toho budú dôkazom.
Urobte niečo pre svoje zdravie a celkovú sexuálnu pohodu. Získajte silnejšie prežitky pre vás aj pre partnera. Posilňujte vášnivo, štýlovo a hlavne diskrétne.

Dámy, ktoré vedia, aké dôležité sú pre zdravie svaly panvového dna, iste túto problematiku poznajú. Ak neviete, ochabnuté svalstvo panvového dna môže spôsobovať zlú funkciu orgánov, bolesť chrbta a hlavy, predčasnú inkontinenciu alebo aj poruchy spánku. Posilňovať ich môžete rôznymi spôsobmi. Jednou z možností sú guľôčky alebo činky, ktoré stojí za to vyskúšať.
Používanie guľôčok je jednoduché. Pred použitím ich umyte pod vlažnou vodou, pre dôkladnejšiu očistu použite čistič erotických pomôcok. Naneste lubrikačný gél na vodnej báze a zaveďte guľôčky do pošvy. Ak vám to nepôjde, zdvihnite jednu nohu alebo si ľahnite. Cieľom cvičenia je udržať guľôčky aspoň po dobu 15 minút každý deň. To samozrejme nepôjde hneď, ale nevzdávajte to. Uvidíte, že sa výsledok čoskoro dostaví a vaše zdravie aj váš sexuálny život vám mnohokrát poďakuje. Pre efektívnejšie cvičenie vyskúšajte Kegelove cviky. Po použití vykonajte opäť údržbu rovnakú ako na začiatku.

Prečo si vybrať Venušine guľôčky JoyFlesh Ovens Cherry:

  • erotická a zároveň aj zdravotná pomôcka pre začiatočníkov aj pokročilých
  • hravý dizajn guľôčok v unikátnom dizajne čerešní
  • celé sú vyrobené z kvalitného zamatovo hebkého a mäkkého silikónu
  • úplne tiché a nenápadné
  • nezávadný materiál pre ľudskú pokožku
  • váha guľôčok je 70 gramov
  • vodotesné prevedenie pre nerušené cvičenie vo sprche či v bazéne
  • posilňovanie panvového dna zlepší vaše zdravie a spríjemní intímne prežitky oboch partnerov
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová, zelená
Materiál: silikón
Rozmery: celková dĺžka 17,7 cm, priemer guľôčok 3,5 cm, váha 70 g
Vibrácie: nie
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Zaradenie do kategórií
Venušine guličky