Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Vibračné vajíčko APHOJOY SIRI s ovládačom ružové

Vibračné vajíčko APHOJOY SIRI s ovládačom ružové

Vodotesné silikónové vibračné vajíčko APHOJOY SIRI s ovládačom a masažérom v jednom v ružovej farbe.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Užite si sexuálnu hostinu. Jedinečné vajíčko APHOJOY SIRI, ktoré ponúkame, je vytvorené tak, aby rozmaznávalo všetky vaše zmysly. 7 intenzívnych programov vibrácií sa postará o vašu štrbinku jedinečným spôsobom, pri ktorom sa nikdy nebudete nudiť. Zakaždým si vychutnáte novú, nádhernú chuť potešenia. Bezdrôtové diaľkové ovládanie v sade tiež dodá hrátkam pikantnosti. Vložte ovládač do rúk svojmu partnerovi a užite si nečakané potešenie.
Produkty môžu fungovať spoločne alebo oddelene. Na diaľkovom ovládači nájdete tri tlačidlá. Prostredné slúži na zapnutie/vypnutie ovládača, mínusové tlačidlo je pre ovládanie vajíčka a plusovým tlačidlom ovládate vibrácie ovládača. Na vajíčku je len jedno tlačidlo. Pre zapnutie pridržíte 3 sekundy, pre vypnutie je nutné počkať 5 sekúnd. Krátkym stlačením si vyberáte z ponúkaných vibrácií. Obe pomôcky majú až sedem rôznych variantov vibrácií. Vajíčko disponuje pútkom pre jednoduché vytiahnutie. V strednej časti je vajíčko ozdobené malým srdiečkom. Ovládač ako perfektný masažér s výstupkami poslúži okrem diaľkového ovládania vajíčka k láskaniu vonkajších oblastí ženských intímnych sfér vrátane mimoriadne citlivého klitorisu.
Povrchový materiál je úžasne hebký silikón, k jeho lubrikácii sú vhodné výhradne gély na vodnej báze. Súčasťou balenia je dobíjací USB kábel pre nabitie Li-ion 150mAhl batérie vajíčka a ovládač poháňajú 2 AAA batérie. Pri dobíjaní kontrolka bliká, po plnom nabití svieti súvisle. Oboje je vodotesné, preto si môžete tieto hračky pre dospelých vziať napríklad do sprchy alebo vane.

Prečo si vybrať vibračné vajíčko APHOJOY SIRI s ovládačom:

  • erotické pobavenie pre jednotlivca alebo pár
  • ovládač slúži tiež ako masažér
  • luxusné prevedenie
  • možnosť ovládania partnerom pomocou diaľkového ovládača
  • materiál veľmi príjemný na dotyk
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová, strieborná
Materiál: silikón, plast (neobsahuje ftaláty)
Rozmery: vajíčko: celková dĺžka 15,7 cm (vrátane pútka); dĺžka samotného vajíčka 8,5 cm; priemer 2,8 cm; diaľkové ovládanie: dĺžka 9 cm, priemer 5,2 cm, dosah diaľkového ovládania je cca 8 m (i cez stenu)
Vibrácie: áno
Vodeodolnosť: áno
Pohon: Li-ion 150mAhl batérie - vajíčko, 2 x AAA batérie ovládač
Parametre
Paremetre:
Použiteľná dĺžka:
8,50 cm
Zaradenie do kategórií
Vibračné vajíčka