ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibračné vajíčko Dream Toys ROMANCE DAISY červené

Vibračné vajíčko Dream Toys ROMANCE DAISY červené

Vibračné vajíčko Dream Toys ROMANCE DAISY v elegantnom dizajne z hebkého silikónu so stimulačnou textúrou a 10 vibračnými rytmami na diaľkové ovládanie.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Chcete prežiť výnimočné chvíľky a nerada sa obmedzujete iba na jedno miesto? Vyskúšajte všetky príležitosti ku zmyselným momentom a kúpte si toto fenomenálne vibračné vajíčko Dream Toys ROMANCE DAISY, ktoré má pre vás vskutku celú paletu možností. Má roztomilý a elegantný dizajn v červenej farbe so zlatými prvkami. Toto vajíčko je vyrobené z mäkkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej kvality, ktorý neobsahuje ftaláty a je preto zdravotne nezávadný pre ľudskú pokožku. Má príjemný oválny tvar s úzkou špičkou, ktorý uľahčuje vkladanie a dlhé flexibilné pútko zakončené zosilnenou časťou v ktorej sa nachádza ovládacie tlačidlo. Vajíčko má výraznejšiu stimulačnú drážkovanú textúru na svojom povrchu, aby podráždila vaše partie každičkým pohybom. Rovnako tak po zavedení vajíčka môžete priložiť koniec pútka s kosoštvorcovou textúrou na klitoris, do ktorého sa decentné vibrácie prenesú. Fantázii sa medze nekladú.
Ako už bolo povedané, vajíčko disponuje silným a tichým motorom, ktorý vám ponúkne výnimočných 10 vibračných a pulzačných režimov. Tie ohromia vaše zážitky a dovedú vás na ceste plnej vášne k nezabudnuteľným intímnym okamihom. Objavte ho v súkromí, alebo využite narastajúci adrenalín na vzrušujúcej vonkajšej prechádzke. Dajte do ruky partnerovi ovládač z odolného ABS plastu s dosahom až 10 metrov, ktorým bude nečakane spúšťať erupcie rozkoše vo vašom lone. O vašom malom tajomstve budete vedieť len vy dvaja.
Iste vás tiež poteší, že je vajíčko plne vodotesné podľa IPX7 a preto je možné ho pozvať na vodné radovánky do sprchy či do vane. Keď mu dôjde chuť vás uspokojovať, pomocou priloženého USB kábla mu pohodlne dohovoríte. Ovládač vodeodolný nie je avšak taktiež je nabíjateľný pomocou USB kábla, takže už nemusíte zháňať žiadne batérie.
Večer sa už blíži, svetla ustupujú, prítmie o sebe dáva vedieť a vám sa ticho vkráda myšlienka na ojedinelú cestu nočným parkom? Vychutnajte si ju naplno.

Jednoduché ovládanie zvládne ktokoľvek. Podržaním tlačidla na konci pútka po dobu 3 sekúnd sa rozsvieti LED dióda a zapnete vajíčko do pohotovostného režimu. Krátkymi stlačeniami zapnete a meníte jednotlivé vibračné a pulzačné rytmy. Podržaním tlačidla po dobu 3 sekúnd ho vypnete.
Na použitie s diaľkovým ovládačom uveďte vajíčko do pohotovostného režimu a zapnite diaľkový ovládač podržaním vrchného tlačidla power na 3 sekundy. Privíta vás rozsvietenie LED diód a všetko je pripravené na prevádzku. Krátkymi stlačeniami spodného tlačidla so symbolom vlnky zapnete a meníte vibračné a pulzačné rytmy. Pre pozastavenie vibrácií podržte spodné tlačidlo na 3 sekundy. Ovládač vypnite opäť podržaním tlačidla power po dobu 3 sekúnd, vajíčko musíte vypnúť jeho vlastným tlačidlom.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať vibračné vajíčko Dream Toys ROMANCE DAISY:

  • elegantná erotická pomôcka pre nezameniteľné chvíle rozkoše
  • vyrobené zo zamatového silikónu prvotriednej kvality bezpečného pre telo
  • výraznejšia stimulačná štruktúra na povrchu i na konci pútka
  • dlhé flexibilné a mäkké manipulačné pútko pre ľahké vytiahnutie
  • neuveriteľne výkonný motor s tichým chodom ponúkne 10 vibračných a pulzačných rytmov
  • diaľkový ovládač z odolného ABS plastu s dosahom až 10 metrov
  • vodotesné prevedenie pre mokré hrátky
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: červená, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka vajíčka 23 cm, použiteľná dĺžka 7,5 cm, priemer 3,8 cm, dĺžka ovládača 8,3 cm, šírka ovládača 3,8 cm, hĺbka ovládača 2,2 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Paremetre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Typ:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Vlastnosti a funkcie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
23,00 cm
Použiteľná dĺžka:
7,50 cm
Priemer:
3,80 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka vajíčka 23 cm, použiteľná dĺžka 7,5 cm, priemer 3,8 cm, dĺžka ovládača 8,3 cm, šírka ovládača 3,8 cm, hĺbka ovládača 2,2 cm 
Zaradenie do kategórií
Vibračné vajíčka